Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Имам нужда от помощ при макетирането | Need help with layouts

Започнах макет

<< < (2/5) > >>

tiutiu:
И така, да се похваля с последната си придобивка и надявам се да чуя нечие мнение за омасляването по коловоза...
Първо самото депо

И с едно старо локомотивче

Преди да разлея маслото

И след

Иначе „маслото„ се състои от грес с моторно масло да се получи нещо със средна гъстота и малко черна маслена боя и за да се нанася лесно се разтваря с ацетон.

Жоро:

--- Цитат ---надявам се да чуя нечие мнение за омасляването по коловоза
--- Край на цитат ---
Пич, тая последната снимка е за раздел "Загадки".

pach:
Голяма грешка!!!
Ние се чудим как да се предпазим от разливи на масло (когато сме прекалили със смазването на моделите),
а ти направо с грес пляскаш!!!!!!!!!!!!!!!!!!! А не пропускай, че с ацетон се разтварят и пластмасовето траверси
които така старателно си омазал, да не би да са чисти!!!!!

Щом като искаш да пресъздадеш по-автентичен вид на депото, изполвай акрилни бои, сухи пастели или
дори темперни и водни бои за рисуване - става много по-добре и в пъти по-безопасно във всяко отношение!
Къде ще е на макета това депо?

jopeto:
 :blink:

tiutiu:

--- Цитат на: pach link=topic=4498.msg94061#msg94061 date=1394604033 ---Голяма грешка!!!
Ние се чудим как да се предпазим от разливи на масло (когато сме прекалили със смазването на моделите),
а ти направо с грес пляскаш!!!!!!!!!!!!!!!!!!! А не пропускай, че с ацетон се разтварят и пластмасовето траверси
които така старателно си омазал, да не би да са чисти!!!!!

Щом като искаш да пресъздадеш по-автентичен вид на депото, изполвай акрилни бои, сухи пастели или
дори темперни и водни бои за рисуване - става много по-добре и в пъти по-безопасно във всяко отношение!
Къде ще е на макета това депо?

--- Край на цитат ---

Не съм забелязал на траверсите да им става нещо от ацетона, а каквото и да е си мисля, че най-близкото до масло е масло ;D . Все пак ще се възползвам от идеята ти за малко по-приятни на мирис бои.
А депото ще стои на глухия коловоз точно до гарата (на схемата е като един малък правоъгълник върху релсите) и там смятам да си паркирам локовете.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия