Автор Тема: Skoda 68Е (БДЖ 44.088)  (Прочетена 29072 пъти)

martochkata

• Trade Count: (0)
  • Full Member
  • Публикации: 201
  • Рейтинг: 45
Re: Skoda 68Е (БДЖ 44.088)
« Отговор #60 -: 25 Септември 2014, 17:29:20 »
Ето и монтирани светодиоди.

:spiteful: :good: &bgflag
« Последна редакция: 25 Септември 2014, 23:15:50 от martochkata »

martochkata

• Full Member
« Отговор #61 -: 26 Септември 2014, 21:46:50 »
Ето малко снимки и в тъмното.Свети доста по-добре отколкото си представях. :spiteful: :good:

Тази машина започва да става все по-добра и по-добра  :good: &bgflag

martochkata

• Full Member
« Отговор #62 -: 15 Февруари 2015, 15:39:57 »

martochkata

• Full Member
« Отговор #63 -: 16 Февруари 2015, 18:28:01 »

martochkata

• Full Member
« Отговор #64 -: 15 Март 2015, 14:30:55 »
Вече с две изцяло готови 44-ки

&bgflag

daddy_g

• Trade Count: (9)
  • Hero Member
  • Публикации: 1023
  • Рейтинг: 332
  • HO (БДЖ) & N (БДЖ & USA)
« Отговор #65 -: 16 Март 2015, 11:16:24 »
Щом държиш да коментирам тук нямаш проблеми, но в коментара ще напиша това което написах и към минуса.
Това не е завършена 44, имаш липси
Ако не можеш да си ги установиш гледайки снимка на локомотива, мога да ти ги цитирам всички.
И не се заяждам изобщо, както ти сам си казвал искаш моделите ти да са максимално точни нали?
А това че никой друг не смее да ти напише критика е че много лесно се палиш

martochkata

• Full Member
« Отговор #66 -: 16 Март 2015, 12:42:00 »
Няма проблем всеки да пише каквото пожелае въпреки, че има и глупави коментари от хора, които изглежда са без работа.Аз се опитвам да детайлизирам максимално моделитеси доколкото мога, но тук няма достатъчно ентосиасти работещи в този мащаб, за да сравняваме и споделяме опит.Мисля, че майсторлъка на моделизма е да направиш модел със собствените си ръце.
 Имаи предвид, че аз също имам какво да коментиран но се ваздържам, за да него помислиш за заяждане. Неискам да те обиждам но ти предлагам да направиш детайлизиран модел в N с голи ръце и ще се обедиш, че си изисква сериозни умания.Опитай например да направиш един до болка познат на тебе БДЖ 04 ръчно, а не лазерно рязан пък ще видим, колко добър ще стане.Да верно, че с помощта на лазер е доста лесно и бързо да направиш модел но ръчната изработка е доста трудна и изисква време и майсторлък. Не твърдя,че моя е перфектен но няма други смелчаци усмилили се да го направят сами.

daddy_g

• Hero Member
« Отговор #67 -: 16 Март 2015, 12:54:38 »
Цитат на: martochkata link=topic=4519.msg99078#msg99078 date=1426502520
Няма проблем всеки да пише каквото пожелае въпреки, че има и глупави коментари от хора, които изглежда са без работа.Аз се опитвам да детайлизирам максимално моделитеси доколкото мога, но тук няма достатъчно ентосиасти работещи в този мащаб, за да сравняваме и споделяме опит.Мисля, че майсторлъка на моделизма е да направиш модел със собствените си ръце.
 Имаи предвид, че аз също имам какво да коментиран но се ваздържам, за да него помислиш за заяждане. Неискам да те обиждам но ти предлагам да направиш детайлизиран модел в N с голи ръце и ще се обедиш, че си изисква сериозни умания.Опитай например да направиш един до болка познат на тебе БДЖ 04 ръчно, а не лазерно рязан пък ще видим, колко добър ще стане.Да верно, че с помощта на лазер е доста лесно и бързо да направиш модел но ръчната изработка е доста трудна и изисква време и майсторлък. Не твърдя,че моя е перфектен но няма други смелчаци усмилили се да го направят сами.

Ако за тебе критиките на хората са глупави коментари...
Ако не можеш да понасяш критики за моделите значи не ти е тука мястото.
Ако си правех БДЖ 04 в N  за мен пак щях да използвам лазерно рязане...защото искам да изглежда добре.
На тебе ако ти харесва така, избора си е твой. Всяко качество си има цена и за всеки влак си има пътници.
Сега след като си направи труда да ми шибнеш - с коментар към него в тема която нямаше нищо общо с него!?!?
се върни пак в същата тема, ако не си я спомняш, ще ти кажа коя е. Там можеш да видиш откъде съм почнал, как съм почнал и докъде съм стигнал.
И ако не си разбрал, аз се опитвам да правя модели максимално близки като качество до тези на фирмите.
Щото тях ако ги чакаме за БДЖ....БДЖ може и да изчезне до тогава.
Ти ако си ги харесваш така, мене не ми пука.

martochkata

• Full Member
« Отговор #68 -: 16 Март 2015, 14:53:35 »
Съгласен съм, когато критикуват конкретни неща, но НЕ и когато се пишат безпочвени коментари просто защото трябва да се изкаже някой.Аз нямам да спирам да показвам моделите ми и ще помоля тези, които не харесват темите ми просто да ги пропускат, а не да пишат разни неща.Несъм казал, че хората в този сайт са глупави, а че има такива пишещи общи приказки.Моето мнение, е че местото ми е в този сайт колкото и ти имаш това право.Ти неси този, който ще ми даваш акъл къде да си показвам моделите.Що се отнася до тези направени от теб честно да си кажем има още доста да се постараеш, за да станат наистина като истински.Имаш още много да научиш за подготовката на едно купе преди да бъде боядисано.Това не са само мои думи, а и на хора пишещи и в твойте теми така, че не се обиждаи.Далеч съм от мисълта, че правя перфектни модели така както ти мислиш за твойте но честно можеш да се постараеш още доста.Да моя ръчен модел ми харесва много, защото е правен ръчно, а не от готови части и картончета както ги учат децата да лепят в детската градина.Ясно е на всички, че си неспособен да направиш нещо сам и на ръка но това си е твоя работа.Спирам с коментарите си засега, за да не се засегнеш и да се цупиш като малко дете.Надявамсе да спреш да се заяждаш и да пишеш в други теми, както аз пропускам да коментирам твоите.

daddy_g

• Hero Member
« Отговор #69 -: 16 Март 2015, 15:04:26 »
О със сигурност ще спра да ти коментирам, защото коментара ми беше именно свързан с локомотива ти и че си написал ЗАВЪРШЕНИ, ама явно някой е откраднал реостатните им кули..твоя си работа. И моля те не ми коментирай боядисването, аз не топя моделите в кофата с боя.
Ако можехме да си позволиме матрица нямаше да режеме на лазер...ама сега пак ще кажеш че сме като малките деца защото не сме ги направили изцяло ръчно.
Аз съм бил неспособен...виж това което ти наричаш 04 в N.
Аман от злобари

gzo

• Гост
« Отговор #70 -: 16 Март 2015, 15:16:21 »
И двамата не сте добре !
Не стига, че сте само двама-трима дълбаещи в тази сфера, ами се делите и на лагери по теми дето уж трябва да ви сближават. Не се ли сещате, че и по-голям и корав да го извадите от другия, пак сте в ролята на губещи !? Губите хем, че не работите в екип и втори път от това, че се излагате като кифладжии с подобен тип общуване. България скоро нема се оправи с тоя манталитет.

daddy_g

• Hero Member
« Отговор #71 -: 16 Март 2015, 15:23:35 »
Ама аз се опитвам да му обясня къде са му пропуските, за да си ги допълни, за негов кеф. Той пък се обижда. И в екип с човек който не разбира какво му обясняваш никога няма да се захвана

Adrian

• Trade Count: (238)
  • Hero Member
  • Публикации: 6728
  • Рейтинг: 1096
  • Купи и ще ти олекне! DR/DB/BDZ 4-5 ep. H0 София
    • Ер Малък
« Отговор #72 -: 16 Март 2015, 15:29:25 »

Според мен трябва да се сдобрите на по бира ? В крайна сметка всички сме пичове , а някой даже с очила  :blink: !

daddy_g

• Hero Member
« Отговор #73 -: 16 Март 2015, 15:32:00 »
Цитат на: Adrian link=topic=4519.msg99085#msg99085 date=1426512565

Според мен трябва да се сдобрите на по бира ? В крайна сметка всички сме пичове , а някой даже с очила  :blink: !
Ми аз с добро го изкритикувах ама...никакъв шанс

martochkata

• Full Member
« Отговор #74 -: 16 Март 2015, 15:50:53 »
Нямам намерение да се заяждам с г-н Стоянов не ме разбираитве грешно.Що се отнася до помирение с бира може да се осъществи но само с желание от другата страна в удобно и за двамата време и място. ??????