Съгласен съм, когато критикуват конкретни неща, но НЕ и когато се пишат безпочвени коментари просто защото трябва да се изкаже някой.Аз нямам да спирам да показвам моделите ми и ще помоля тези, които не харесват темите ми просто да ги пропускат, а не да пишат разни неща.Несъм казал, че хората в този сайт са глупави, а че има такива пишещи общи приказки.Моето мнение, е че местото ми е в този сайт колкото и ти имаш това право.Ти неси този, който ще ми даваш акъл къде да си показвам моделите.Що се отнася до тези направени от теб честно да си кажем има още доста да се постараеш, за да станат наистина като истински.Имаш още много да научиш за подготовката на едно купе преди да бъде боядисано.Това не са само мои думи, а и на хора пишещи и в твойте теми така, че не се обиждаи.Далеч съм от мисълта, че правя перфектни модели така както ти мислиш за твойте но честно можеш да се постараеш още доста.Да моя ръчен модел ми харесва много, защото е правен ръчно, а не от готови части и картончета както ги учат децата да лепят в детската градина.Ясно е на всички, че си неспособен да направиш нещо сам и на ръка но това си е твоя работа.Спирам с коментарите си засега, за да не се засегнеш и да се цупиш като малко дете.Надявамсе да спреш да се заяждаш и да пишеш в други теми, както аз пропускам да коментирам твоите.