Ревюта и поддръжка на модели | Reviews and maintenance of models > Представете модел | Review a model

Таланта, който ме грабна

<< < (3/6) > >>

760mm:
Звука на това моделче би бил невероятен за модел на нашето дезиро. Има ли как да се поръча само такъв звуков модул?

pach:

--- Цитат на: 760mm link=topic=453.msg35073#msg35073 date=1265223477 ---Звука на това моделче би бил невероятен за модел на нашето дезиро. Има ли как да се поръча само такъв звуков модул?

--- Край на цитат ---
Мога да ти го поръчам веднага щом ми преведеш по сметката 455 лв.+пощенските разходи.Ти беше в НО , нали?
Ама това е за раздел купува/продава!
Извинявам се на админите... ;) :hi:

Vlado:

--- Цитат на: pach link=topic=453.msg35123#msg35123 date=1265276937 ---
--- Цитат на: 760mm link=topic=453.msg35073#msg35073 date=1265223477 ---Звука на това моделче би бил невероятен за модел на нашето дезиро. Има ли как да се поръча само такъв звуков модул?

--- Край на цитат ---
Мога да ти го поръчам веднага щом ми преведеш по сметката 455 лв.+пощенските разходи.Ти беше в НО , нали?
Ама това е за раздел купува/продава!
Извинявам се на админите... ;) :hi:

--- Край на цитат ---
А-а-а-а, нищо, извинен си!  ;)

760mm:
Ще го имам в предвид, но следва и обсъждане на това "от къде модел на дезиро" (след като не мога сам да си направя); но за сега ще се въздържа  :drinks:

Vlado:
Пико произвеждат модел на Дезирото, при това чисто конструктивно е 1:1 с нашите (но май е двусекционна, а не три и четири като българските). Само боята е друга. Тъй че меракът ти за БГ би могъл да бъде задоволен.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия