Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby
въпрос за мнение към колекционерите
Величко:
Вижте тези
http://www.ebay.de/itm/Piko-H0-Hochbordwagen-mit-Bremserhaus-Typ-Omu-DR-Ost-OVP-y1746-/111202506884?pt=DE_Modellbau_Modelleisenbahnen&hash=item19e42f9884
http://www.ebay.at/itm/Piko-HO-Off-Guterwagen-mit-Bremserhaus-Bauart-Omu-der-DR-guter-Zustand-/271388935540?pt=DE_Modellbau_Modelleisenbahnen&hash=item3f300a8574
Според мен 15лв е реална цена, която да му търсите.
svetljjjo:
да благодаря ви за съдействието :good:
15 лева ще му търся .
А да ви питам има ли любители на трикс ?!?
Имам 2 вагончета но трикс са с по висок берд или ръб както там се нарича на колосите и закача в траверсите само на старите релси на пико от най старите де картонените вървят .
Мисълта ми е има ли някой който ще прояви интерес или да им изпила колосите и да си ги карам ?
Der Hetzer:
15 лева за потрошен вагон? Хайде моля Ви се да не го заблуждавате. Нито е ценен, нито е рядък, нито има някаква колекционерска стойност. Подобен вагон от новото производство на Пико струва около 18-20 евро чисто нов, с метални оксидирани колооси, курц куплунг кинематика и много по-качествено отпечатани надписи. Реалната цена и ситуация относно този вагон е - някъде около 5 лева, като този, който евентуално би го купил трябва да е абсолютен лаик и нищо не разбиращ начинаещ, който може да бъде привлечен от ниската цена, а в последствие когато (ако) напредне - ще проумее че си е хвърлил 5-те лева на вятъра. Съжалявам ако съм прозвучал грубо, но за сметка на това съм обективен.
svetljjjo:
Не си груб аз точно това искам да знам реалната цена и стойност на подобни вагончета.
Само дето от цяло лято търсене в нета никъде не видях вагонче на цена от 5 лева че даже и без колоси да е .
Аз съм продал сигурно най евтиното вагонче за 7 лева преди 3 месеца.
ако някой има такива за по 5 лева нека ми ги продаде аз ще ги купя всичките :good:
Величко:
--- Цитат на: Der Hetzer link=topic=4595.msg96373#msg96373 date=1410560825 ---15 лева за потрошен вагон? Хайде моля Ви се да не го заблуждавате. Нито е ценен, нито е рядък, нито има някаква колекционерска стойност. Подобен вагон от новото производство на Пико струва около 18-20 евро чисто нов, с метални оксидирани колооси, курц куплунг кинематика и много по-качествено отпечатани надписи. Реалната цена и ситуация относно този вагон е - някъде около 5 лева, като този, който евентуално би го купил трябва да е абсолютен лаик и нищо не разбиращ начинаещ, който може да бъде привлечен от ниската цена, а в последствие когато (ако) напредне - ще проумее че си е хвърлил 5-те лева на вятъра. Съжалявам ако съм прозвучал грубо, но за сметка на това съм обективен.
--- Край на цитат ---
Малко отклонение от темата, ама ми е любопитно, каква лична кола имаш и на колко би си я оценил сам?
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия