Общ форум | Chit-chat > Общи приказки извън хобито | Chit-chat away from the hobby

Казарма,Уво,Уволнение,Дизелът червен,школа за мъжество или просто изгубено време

<< < (7/9) > >>

pach:
Да вярно, ама кой ти гледа небето вече - всички сме се вторачили в пъпа си и - все другите ни виновни после...
 :hi: :hi: :hi:

Adrian:

След бялата ракета да приемем отбоя и да закрием темата , че Пацо го заболя ръката да разсъждава в кръг  :umnik:

Gervasii:

--- Цитат на: Adrian link=topic=4607.msg96723#msg96723 date=1412174330 ---
мдам , това е интересно - ако стане конфликт и ни мобилизират -

ще отидем ли ?

--- Край на цитат ---
Скатаваме се и въртим черна борса!

jopeto:
       Резултата от студентската, анкета може да ви говори само едно, методическата фаза на войната си  тече в пълна сила и резултатът е повече от отличен.  Това е резултат от идеологическата пропаганда, извършвана от Съветския съюз поколения на ред, за мотивиция на българският войник, срещу най-голямата заплаха за руснаците от юг, а именно турсакта армия, като най-голямата в състава на НАТО.   (който е прочел писанията ми в темата" война шесто поколение" занае за какво става въпрос, мисля да изложа, някой факти и разсъждения там, по-късно ,относно положението  на България в конфликта между, Неосъветския съюз управляван от КГБ и останалият, нормален свят) .  Разказите на баща ми, който е служил в поделение на ВВС, са , че са им изнасяли лекции, как за едно денонощие БНА щяла да неотрализира,  Турция и Гърция на веднъж. Освен това във военната му книжка е пишело, че  принадлежи като военнослужещ, забележете към Киевски Военен Окръг. И осемнадесет годишните младежи, естестествено са вярвали в пропагандата. На всеки трезвомислещ човек е ясно, че при числено превъсходство в жива сила 10:1 (тука за техникла е излишно да става въпрос) това, няма как да се случи, изводът е че през студената война Българската армиоя е имала ролята на  пушечно месо и каквото остане от нея да подсигури плацдарма на руските войски към босфора.  Аз лично не мога да се нарека пацифист, но подкрепям Ikar, че хората трябва да се стремят да са космополити. Когато ниякой не ти е направил лошо, защо трябва да му правиш ти? Но в същото време не трябва да се оставяш да си жертва или да те стрижа и доят, като овца. С две думи положението, трябва да е:" Какво повикало, такова се обадило!"  В България, както и в Украйна се извършва, умишлен демоцид от 80 години на сам, за да няма, каквато и да била съпротива. Шапка свалям за смелостта на хората в  Украйна, които  се изправят срещу Путиновата агресия и въпреки, че армията им напрактика несъществуваща, деморализирана и неставаща за абсолютно нищо (Същият е сценария и с бъллгарската между другото), създават национална гвардия, в която се запсиват млади и стари, жени и мъже за да си защитават останалата част от държавата! :hi:  :hi: :hi:  :hi: :hi: :hi:  Държа да подчертая дебело, че няма нищо против, обикновенният руски човек, сигурен съм, че въпреки бруталната диктатурата там, живеят много нормалномислещи хора, които го показаха в забранетат демонстарция срещу войната, която води Руската държава, срещу Украйна! И на тях им свалям шапка!  :hi: :hi:  :hi:  :hi: Това е един голям подвиг за тези хора, защото там, както знаете опозиционните митинги са забранени, глобата на човек участвал в  подобно събити е близо 3000 $ в рублов еквивалент, та даже и сучайно, може да се озовеш и в лудницата. Сигурен съм, че в близко бъдеще на нас Българите ще ни се наложи да избираме, като държава  между,  Нормалният Свят и Тайгата!   

pach:
В момента въртят по нешънъл джиографик една от серийте за оцеляващи двойки.
Пускат един мъж и една жена голи с по един инструмент и една камера. С тях върви снимачен екип
който няма право да се намесва, а задачата им е да стигнат за определено време, на оперделено място
от където ще ги приберат (обикновенн с въртолет). Днешната двойка непознати мъж и жена са
голи в блатата на Луизиана и трябва след 31 дни да са на определен хълм - имат малка карта,
без особени белези но с отбелязано място на тръгване и място на пристигането им, един нож и една запалка.
Първата им вечеря е уловена водна змия която свариха и изядоха. И водата си превариха за да пият.

Тук не е Луизиана, ама се сетих покрай тази серия да попитам нещо.
Тъй като българските военни поделения често са в "девета глуха" с цел подобряване на отбраната
 и/или пълна секретност,  в миналите времена ...ето и въпроса ми:

Колко от вас са хващали змия по време на служба и има ли смок който да е дал фира, защото сте го изяли с наборите?
 :lol: :lol: :lol:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия