Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Имам нужда от помощ при макетирането | Need help with layouts

Пролет пукна ... - още един проект в зародиш

<< < (6/20) > >>

zazo:
Ееееееее, върна си го за модула  :D.

Тоя път ти ми бръкна в мозъка.

Adrian:

тази съседка силно ме заинтригува ? - ако може - говори за двама ?

pach:
Бе аз по друг начин си преставях модулите , ама ти си знаеш какво искаш...така като гледам в тях само едно депо може да се развърти на единия и една товарна начална гара , която ако е с гърбична инсталация , ще стане много атрактивна  ;) .
Хм , сега май ти става ясно що предпочитам ТТ-мащаба!!!На твойта площ може да се развие страхотен участък от двойна ж.п.линия но в ТТ... 8)

EMPEROR:
Да ви кажа... накрая и аз ще взема да си направя нещо малко като макетче по стената, колкото да не е без хич...

zazo:
Ааааа нямам предвид, че това ще са модулите, тая схема си я чертах чисто информативно. То в най-смелите ми мечтания и сънища си представям по 10ина метра коловози, ама тогава незнам какви съседи трябва да имам, че да ги изселвам :-). Аз заради пустото място го обмислях това с ТТ-то, ама ...

П.С. Адри, съседката не трябва изобщо да я виждаш, освен ако не искаш да те нахрани, че все вкусно мирише от тях.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия