Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Имам нужда от помощ при макетирането | Need help with layouts

Пролет пукна ... - още един проект в зародиш

<< < (8/20) > >>

zazo:
Мъка, мъкааааааа. В неделя го наредих трасето, така както последно го бях планирал и се отчаях. Хем е малко хем е скучно. Ще мисля нещо друго, като се опитам да не става много по-голямо.

mill:
Зазо,моето трасе е подобно на твоето.Като го наредих и аз взех да викам-"Баси макета-две линии само...".Ама като почнеш да го нареждаш,лампички,къщички едно-друго,дървета...почва да прилича ,става интересно.А ти и мост май имаш,кво ти тряя повече  :yes:Много си е наред даже така трасето ти.Единствено единия глух коловоз може да помислиш да  го вържеш към единия кръг,ама и така да си остане ще видиш,че ще стане хубаво. :good:

pavel75:
Няма ли да е проблем стрелката на моста?

pach:
Държиш ли на радиусите?
Всъщност те какви са ти?
От тази площ по-голяма не мож измъкна? :on_the_quiet:
Колко вагона във влак ще си търкаляш?
 :yes: ;D :)

zazo:
в радиусите съм гледал под 420мм да не падам само на едно място и то за съвсем малко имам 360мм, а най-големия е 545мм. не броим изравнителните за стрелките, които са 908мм. Всъщност площа е въпрос на обсъждане, тъй като трябва да е разглобяем с цел съхранение. Локомотив и шест пътнически вагона пробвах в неделя и горе долу се събра на най-дългия коловоз

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия