Главен форум | Main forum > Моята колекция | My collection
Колекцията на мите
МАШИНИСТ:
Е аз за това си карам на стари бангии.
Нямат тази детайлност / прилична за всеки модел / , но са яки , не скърцат , не се трошат и има къде да ги хванеш.
Имат и метални детайли.
Спретвам си композиции на разни фирми с антикварна стойност произведени 40-те,50-те,60-те,70-те години има и след 80-та.
Прилични са.сложени на макета изглеждат добре.
А отдолу си пише , че са произведени от там където трябва.
Сега си събирам композиция , като най-новия вагон е произведен 1968 година , а локомотива - 1964.
svetljjjo:
аз не можах да видя тоя вагон свети ли ?
гледам на талигите не виждам токоснемане може да е скрито
щото за 80 евро тоя вагон трябва да може да светва и да се гаси купе по купе а в нужника да има течаща вода
за светлини червени от зад няма да споменавам че не се вижда да има ама може и да има
Изобщо освен стълбички и кушетки в тоя вагон някаква електротехника може би електроника евентуално има ли или ?!?
mite:
--- Цитат на: mite link=topic=4652.msg105430#msg105430 date=1479944429 ---ROCO 46461 OBB
тегло: lol
--- Край на цитат ---
яяааааа след 2 години почти точно на деня завърших 2 транспортни вагони... имам още един да правя. имам малко коли останали но не искам да ги пълня щото в реалност те са доста празни.
почти е невъзможно да намеря модерни коли в 1/87 които не са bmw audi или merc. така че е бавен процес
mite:
ROCO 44487 44488 44489 OBB JAFFA
инфо за jaffa и този цвят като изцяло..
https://bahnbilder.warumdenn.net/17073.htm
те са реално еднакви освен в разликата на стъклата...
mite:
ROCO 43658 OBB 1044
Това е от 1993. Официално най стария ми лок. Някой бе лепил магнитчета от долу, малко дръжки липсват но иначе е в супер форма. Отново, защо да давам 200е за моделите от 2003.. този за 60 върши работата за каквото ми трябва (jaffa вагоните)
от въртре е доста интересен също. евентуално ще взема нов пакет части и сложа липсващите детайли.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия