Главен форум | Main forum > Моята колекция | My collection

Колекцията на мите

<< < (15/24) > >>

mite:
ACME 52327 restaurant DB

От много време чакам такова да излезе за да сменя roco ресторанта от 1997. И ето, стана!

Модела е много солиден и добре изработен. Пълен качествен интериор, буферите са на пружини, парапетите се местят. Много солидни колесници. Новото acme наистина почна да ми бърка в манията за LS.

mite:
LS 46027 - random DB sleeper something couchette something who cares something DB weird

Още експерименти. Не съм много фен някак, просто на прототипа, нищо срещу модела, oсвен една забешка - буферите не са на пружуна. що, не знам. не видях техническа лимитация в разработката да не ги направят.

Сега, модела има много ечвани части което е типичнo за спални вагони. Идва с два интериора. един със седалки и отделно легла ако искаш. това добре обаче е толкова тъмно вътре че не си струва да си играеш, освен ако не сложиш лампи. за това го оставих както си е в "дневна" купе форма. но частите са ти ги дали.

mite:
ROCO 44647 OBB EUROFIMA RESTAURANT

Чувството че ви изнасилват и вие се молите за още. 50Е вагон с качество на 15.. Е тва е.. ROCO  боклуци.

Нищо ечвано, интериора трагедия + дупки в пода, ко е покрив, и външния покрив има луфтове с останалия корпус. талигите меки и немат метал. колесника се търкаля в меката пластмаса и скача наоколо...

имаш малко "Детайлни" части които сам трябва да си слагаш. а за едни трябва талигите да дърпаш за да монтираш.  :wacko:

това. който не купи достатъчно LS си гори парите с тия. още 3 ми трябват за да попълня композицията... ма те ги пускат един по един така че да се молим до коледа, да ме оберат още малко с качество от 1971 зделано у CCCP

наистина не я разбирам тази компания. правят солидни локомотива и нормални товарни, но което е пътнически вагон все едно решават как да се изсерат в по голямо количиство с всеки модел. все едно са в състезание да видят колко [*цензурирано*]а биха им ги купили   :diablo: :diablo: :diablo: :diablo: :diablo: :diablo:

http://www.railwaypassion.com/forums/index.php/topic,4652.msg100427.html#msg100427  << има по добър интериор. с ресторанта направо ме накараха да ходя да ритам дървото

mite:
ROCO 44648 OBB EUROFIMA 2nd Class with baggage compartment

е това е. сета е пълен. с това имам всеки тип вагон пуснат. трябват ми още 2 втора класа вагона и съм готов с композицията на eurofima. качество?  еми по снимката си личи колко съм доволен ама какво да се прави. няма избор, няма конкуренция

mite:
ACME 52109 RZD

Много солидно изработено. Интериора не е на LS ниво но става. Буфери на пружини и парапета се движи. Изолаторите са солидни обаче.

Много отделни части залепени по покрива, не само излети. Екстра части са само за стационарен модел и не съм ги слагал.

Като изцяло, мнодо съм доволен и ще купя още. Скоро ще имам и новите LS вагони на RZD. И така.. добре дошли в росиуа комраде

- - - бели мазани по вагона са от опаковката. не съм го духал от кутията преди снимки - - -

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия