Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Имам нужда от помощ при макетирането | Need help with layouts
Ето плана на РАСН в ТТ
zazo:
Впрочем ето го окабаляването за мойте ТТ модули, вчера си го взех от Пламен.
pach:
Въпрос към знаещите (и можещите) - проф. TANO и bdg43 (Стоян и Тодор),
както и всички които искат да помогнат.
Начертал съм приблизителен план на модулната част от макета.
Интересува ме дали правилно и кои (какви) сфетофори по БДЖ-сигнализацията,
съм разположил по коловозите. Същото се отнася и за маневрените.
Дали правилно съм номерирал стрелките (особено английските)
и съответно коловизи и светофори.(маршови и маневрени)
Помощ моля??!!! :hi: :hi: :hi:
Ако ви трябват още данни за кое, какво е и с каква функция си го представям - моля питайте.
:hi:
mntop:
Стрелките са правилно номерирани.Според мен на втори коловоз изходния светофор трябва да има долна жълта светлина,защото е възможен изходен маршрут от втори коловоз Н2-ВС"Ч" по минуса на стрелки 2/4 и 6/8. Всички изходни светофори по скоростната сигнализаия са пет фарови с изключение на тези на главните коловози от които няма отклонение ,при заминаването на влака. Желая Ти успех в реализацията на макета!
bdz43r:
Познати са и гари, където изходните светофори по скоростната сигнализация (с маневрен фар) са 3 и 4 фарови. При тях липсва горната жълта, която не се ползва при движение на междугарово разстояние. Затова и аз съм я пропуснал в моя проект.
Такива са гарите между Филипово и Карлово, а и някои други.
Маневрените светофори са опционални. В повечето гари липсват такива и маневрата се извършва по сигнал на постовия стрелочник. Естествено това си е решение според случая.
М1, М3 ... М7 трябва да имат червено вместо синьо, защото са на приемни коловози и трябва да спират пристигащите влакове (синьото спира само маневрените движения и се игнорира от возилата, които се движат като влакове). М9 може да е със синьо, защото на този коловоз не би трябвало да се приемат влакове.
"Т" - образните означения на коловозите означават границите между участъците с контролирана заетост. Така излиза, че заетостта с подвижен състав на стрелки 12/14 и 16 се контролира поотделно, което би било безсмислено, защото заетост на едната стрелка изключва движение по другата.
mitko0888:
Може ли знаещите да допълните:
Какви са правилата за номериране на "английските" стрелки? Дали отдолу да е 8, отгоре 10, или обратно, или това е без значение, или цялата стрелка е 8-10? Същите правила ли са за 12-14 (която не е на главния път или както се нарича ...)? Също така има ли разлика в означението ако стрелката е с вътрешни езици или с външни (английска - немска)? И ако може - къде ги пише тези работи (за английските стрелки, за обикновените е ясно).
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия