Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Имам нужда от помощ при макетирането | Need help with layouts
Ето плана на РАСН в ТТ
emilchaushev:
И на мен ми е интересно развитието на проекта, защото това са единствените BGTT модули, които не са участвали в национална среща и бих приветствал гара Габрово на някоя от следващите срещи.
Предполага се, да имаме търпение за продължението ;D
pach:
Съвместната ни работа приключи много отдавна,
още с напускането ми на клуба.
Това, че съм правил услуги на отделни клубни членове,
не ми дава основание да забравя лъжите и обидите
изсипани в неспирен рецидив от отделни личности по мене.
emilchaushev:
Въпросът, а и темата са за твоя проект и бъдещето му, а не за клубното(ите) минало.
И аз питам точно за този проект по "..плана на PACH в ТТ", какво се случва, дали е забуксувал, дали има планове за довършване, защото идеята заложена в него е хубава. Ясно е, че всички си имаме ангажименти и не винаги работата може да върви както ни се иска или както е планирано.
Не бих си позволил да нарушавам форумните правила и да дискутирам, хора, клубове, случки в тема, която няма общо с тях.
stivi1504:
Pach,
подкрепям мнението на Емил. :yes:
Забелязвам от много теми, че наистина има от какво да си огорчен, има от какво да не искаш
да покажеш нещата, които правиш, или които си искал да публикуваш във форума.
Въпреки че съм почти на 17 години, и мен хора са ме потискали, хора са ме карали да нямам желание
изобщо нещо да показвам и да правя.
Но, знаеш ли, проумях сам нещо. Когато се ядосваш, тормозиш излишно душата си. А точно вътрешното ти Аз е най- важното.
Защо? Защото така се чувстваш добре, чувстваш се страхотно от факта, че ти си направил нещо сам, което не само радва очите,
но и точно душата ти отвътре. Не си заслужава това, което те вдига духом, изведнъж да се разбие на парченца, които после не могат
да се съберат отново. Не си заслужава заради мнение на хората да не можеш да залепиш парченцата обратно!
Не се води от миналото, което макар и с лоши спомени, не можеш да забравиш. Но се опитай да ги овладееш, да покажеш, че си
по силен от влиянието на спомените върху теб. Просто не си заслужава да си хабиш нервите, защото някой, който си мисли,
че е по-добър от теб (не визирам никого от форума), и коментира с лошо към теб, да те огорчи. Знаеш, че понякога хората не мислят
какво правят.
От твоите коментари в темите ми съм си извадил достатъчно изводи какъв човек си.
Оценявам всеки път това, което си ми написал и посъветвал, и ти благодаря!!! :) :) :)
Сега си отдъхни, оттърси се от лоши мисли, и покажи няколко снимчици, без притеснения.
Следя темата отдавна и не мисля, че няма да има нещо ново, с което ще се похвалиш и ще ни зарадваш очите! ;D ;D ;D
Гордей се с това, което правиш! То няма да бъде незабелязано!
pach:
--- Цитат на: emilchaushev link=topic=466.msg107059#msg107059 date=1489563627 ---И на мен ми е интересно развитието на проекта, защото това са единствените BGTT модули, които не са участвали в национална среща и бих приветствал гара Габрово на някоя от следващите срещи.
Предполага се, да имаме търпение за продължението ;D
--- Край на цитат ---
Не знам защо се стига ( отново) до форумните правила?!!!
BGTT e клубен стандарт за модули.
Това, че по съвместителство съм съавтор на този стандарт,
ми е дало и насоката на модулите изпълнени по него.
Националната среща (поредната) се организира от клуб и спонсори,
а не от едно частно лице, въпреки че ( и защото)
ти си председател на клуба-организатор.
За това ти отговорих в този дух.
А иначе благодаря за проявения интерес и пожелание,
но аз все още си ритам кестените по тротоарите в града
и не смятам да се уча как се копаят лози.
Стиви, благодаря за добрите думи и отношението към мен.
Мога да те уверя, че няма нито един счупен модул в ТТ,
а тези в Н0 са възстановени и отново работоспособни.
Колкото до душата ми, точно защото ограничих много неща
след някои " случайни" недоразумения почти овреме,
мира и спокойствието в нея са на предишното (че и по-добро)
ниво.
И не смятам това ниво за лошо, че да променям нещо тук!!!
( за това и тази тема е спряна да се допълва още през 2012г.)
;D ;D :hi:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия