Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Имам нужда от помощ при макетирането | Need help with layouts

Ето плана на РАСН в ТТ

<< < (11/37) > >>

pavel75:

--- Цитат на: pach link=topic=466.msg41028#msg41028 date=1273582419 ---А всъщност това е едва началото на ...обсъждането...
какво беше...

(Image removed from quote.)

...и какво станА...

(Image removed from quote.)

:sarcastic: :sarcastic: :sarcastic: :fool: :scratch_ones_head:
Пък това е проекта с най-малка вероятност да се осъществи...но трябва да ви заподзная (с помощта на вашите въпроси и предложения) с мерака и начина ми на мислене, за да може да оцените и следващите мутации... :give_rose:

--- Край на цитат ---

Мен ако питаш направи горното и направи възможност за връзка с фремо модули. Така ще ти бъде отворен макет за разширение

pach:
 ;D ;D ;D
За връзка с фремо-модули ---> са двата глухи коловоза в ляво на макета!
Къде мислиш , че ще свържа двата модула с по пет коловоза и завършек - трансбордьор!?!!!
 :give_heart: :drinks:

Vlado:
След такъв отговор единственото нещо, което мога да напиша е: Успех в начинанието!  :)

vlado1:
Не е ли малко разстоянието от вратите на депото до обръщателя. Я си сложи Auhagen-ското депо (15 гр.), за да се види по-добре.

pach:
Дори не знам чие депо съм сложил - то даже не е напасвано както си трябва...това намерих в 3D - вариант - това сложих. Но измерих разстоянието от края на кръга до вратите и е >70 мм - тоест перфектното местоположение е.  :ok: Знаеш, че в ТТ това си е половин локомотивна дължина (на среден локомотив)! :scratch_ones_head:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия