Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout

Макетът на Grivata в ТТ

<< < (3/19) > >>

София 70:
В момента мисля , че няма нито в Хобистронг , нито в Хобиленд. Свържи се със Жоро - на лично съобщение .
Релсите и скарите са Тилиг.

Old Boris:
София70 е прав. Има трудности с доставката на релси и скари от Tillig  в нашите магазини (Hobbystrong & Hobbyland). Последните 1000 мм релси купих от тях през ранната есен и съм си поръчал през октомври още. но не идват. Отделни единични бройки от някои типове Т релси би трябвало да имат още, но трябва да се провери на място. Това бави разширяването на моя макет.

grivata:
А на звена има ли наличност в тези магазини?
Предполагам, че звената са доста скъпи, но не бързам за никъде ... по малко ...:)
OSB плоскости стават ли за основа на макет, че се оказа че в наше село продават такива ...?

nik:

--- Цитат на: grivata link=topic=4665.msg98021#msg98021 date=1421012507 ---А на звена има ли наличност в тези магазини?
Предполагам, че звената са доста скъпи, но не бързам за никъде ... по малко ...:)

--- Край на цитат ---

Аз си ги поръчвам от Германия идват за 20 дена и струват по евтино от Българските дилъри изключение прави месец Август тогава си почиват и никой не продава.

grivata:
Може ли линк за поръчка?

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия