Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout

Макетът на Grivata в ТТ

<< < (4/19) > >>

JORDAN:
http://www.modellbahnshop-lippe.com/gruppenliste/Standard+Railtracks/4-3-0-0-007001-0-0-0-0-0-0-grp-gb-p-0/gruppenliste.html

grivata:
Правите релси пише, че само за Германия изпращат ...
Намерих плоскости OSB, 2.44x1.22м, 9 и 11мм, коя дебелина да купя?

Old Boris:
Ако става дума за 1000 мм релси, то действително е трудно да се изпращат в малки количества. Нормално са в поставени в една твърда тръба 100 бройки (TILLIG Modellbahnen, Schienenprofil 2.07 mm 100 Stueck $ 1000 mm 83500), което прави 50 метра релсов път, което е доста за един обикновен чеТТник. Остава само нашите търговци да се напънат да поръчат някоя и друга тръба с релси, заедно с другите си поръчки  :unsure:. Друго решение е опознавателна екскурзия до Германия и релсите като ръчен багаж обратно &bgflag

grivata:
Както е тръгнало ще си оставам с П-профила явно ...

Old Boris:
Въпрос на лично решение и възможности.  Ако П-релсите са в прилично състояние (без ръждички по тях) и осигуряване на добра ел. проводимост на връзките, човек може да е доволен да си кара влакчетата (това е едната цел на нашето хоби). Прогресът върви напред и много ни се иска да сме в крак с времето, но не винаги успяваме (причини разни). Моят макет, който съм направил основно преди близо 35 години с П-релси функционира прилично, както и електромагнитните стрелки щракат както трябва. Резултат на редовна грижа и опазване. С успех си возя и най-новите ми локомотиви. Но ми ще да го разширя и модернизирам. Затова ми се ще да подменя релсите, но ме бавят доставките.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия