Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout

Макетът на Grivata в ТТ

<< < (9/19) > >>

pavel75:
Ако става въпрос за нещо временно, то тогава геолайн релсите според мен са идеални!

grivata:
Ок, минавам на лични съобщения с хората, които искат да помагат, за да не преча на специалистите тук!!!
Тъкмо си казвах "най-сетне един форум, в който да не пречиш на "боговете"", то ....
Никой не карам да ми чете "безумията" и  да си губи времето с тях!

pavel75:

--- Цитат на: grivata link=topic=4665.msg98119#msg98119 date=1421394470 ---Ок, минавам на лични съобщения с хората, които искат да помагат, за да не преча на специалистите тук!!!
Тъкмо си казвах "най-сетне един форум, в който да не пречиш на "боговете"", то ....
Никой не карам да ми чете "безумията" и  да си губи времето с тях!

--- Край на цитат ---

Не е нужно да минаваш на ЛС, за това е форума. Който не му харесва няма да чете. Но може би наистина трябва да прецениш нещата и тогава да се хвърляш.
Личното ми мнение, както и Адри е казал - това сме го минали вече и никой не иска да чуе за П профил. Но пък крайното решение си е твое и никой не може да те задължи какво да ползваш.

София 70:
Грива - макетът си е твой и правиш с него каквото ти е кеф! Ясно?  :)

mitko0888:

--- Цитат на: Adrian link=topic=4665.msg98115#msg98115 date=1421392871 ---...

КУПИ СИ РЕЛСИ
...

--- Край на цитат ---

Купи, купи, ама като си имаш един кашон, че и 10 стрелки, повечето електрически .... Как да дадеш 200 - 300 лв. за да и смениш с нови ...  :sarcastic:

Като всяко хоби, и тук въпросът си е същия - какви пари си склонен да отделяш за това хоби, а не за нещо друго  (друго хоби, ракия, жена, деца, кола, къща, екскурзия ...) и до колко оставаш доволен като ги похарчиш. А за това никой не може да ти дава съвети, решаваш си сам. Хапваш малко, ако ти се услади - продължаваш.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия