Общ форум | Chit-chat > Общи приказки извън хобито | Chit-chat away from the hobby

Какви други хобита имате ? :)

<< < (26/60) > >>

daddy_g:
А ето и мойте две основни хобита, които са ми най-скъпи и много ги обичам

:blush2: :blush2: :blush2: :blush2: :blush2: :spiteful: :spiteful: :spiteful: :spiteful: :spiteful: :spiteful:

ogiegp:
Браво колеги,браво.Големи риби,голямо "нещо".... :sarcastic: :sarcastic: :sarcastic:
Скоро да се похвалите с още ........."рибки" ей  :lol: :haha: ;D

widowmaker:
Хайде и аз да се разпиша с поредното хоби...
Някога бях запален фен на формула 1 (и върл ферарист), тогава, когато ерата Шумахер едва започваше,
(той все още беше в Бенетон) и гумите все още бяха ония, широките сликове.
После всичко много се комерсиализира и аз нещо изгубих интерес и спрях да следя какво се случва.

Та понеже имам още куп други интереси, прибавих още един, надявам се да е последен, че много детски мечти, много нещо... :

Това е 1/10 радиоуправляема кола с електродвигател на фирмата Тамия.
Не знам дали знаете, но това е състезателен клас според правилника на Европейската Федерация по автомоделен спорт.
Доколкото ми е известно обаче точно формула едно май не е много популярна у нас...

П.П. А с Ф1 се почна като бяхме ученици - бяхме сглобили сериозна по големина писта за Slot Racing у нас
(такива писти внос от ГДР се продаваха в Млад Техник) и карахме по нея почти всеки ден.

Adrian:
Нещо не виждам ни снимка ни линк !!?

но като кликна на 'цитат' излиза :  img] http://pics.towerhobbies.com/imagel/t/ltamc4204.jpg [ /img] >> Forbidden

You don't have permission to access /imagel/t/ltamc4204.jpg on this server.

хм..явно има някакъв бъг !

widowmaker:
Най вероятно са някакви рестрикции от сайта, от който съм копирал линка.
Сега ще го сменя, то снимки в нета на това ферари дал господ.
Иначе при мен се отваря безпроблемно.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия