Общ форум | Chit-chat > Общи приказки извън хобито | Chit-chat away from the hobby

Какви други хобита имате ? :)

<< < (27/60) > >>

Adrian:

така е ок

SANDO:
Здравейте.Редовно чета форума но рятко коментирам и давам отговори по темите.Но нека и аз да се разпиша.Другото ми хоби са мотоциклетите и по точно ретро мотоциклети.Притежавам скромна колекция от мотори произведени преди и по време на втората световна.Марките са:bmw r71-с кош 750куб.см.четиритактов:dkw rt125-двутактов соло тези двата са произвотство 1939г. и 1942г.Другият е по млад разработка на dkw преди войната но произвотството започва едва след нея и в источна Германия:ifa bk350-с кош.Това е единственият мотоциклет с двутактов боксер двигател.Двата първи мотора са в движение а последния се реставрира в момента.Последният е мотора за ежедневието за пътуване и туризъм bmw k100rt grand turist.

hristo_t:
Здравей SANDO.Направи някоя снимка на мотоциклетите да ги видим. Аз също много харесвам ретро мотоциклетите от този период. До скоро бях и редовен читател на списание "Автокласика и мотоциклети". От там знам че собствениците на Bmw R71 в България се броят на пръсти..

SANDO:
В едно от броевете на списанието съм правил представяне на моето bmw r71.С снимките ми е досто трудно.Но съвсем скоро ще мога да качвам и аз снимки.

SANDO:
http://www.bmbikes.co.uk/photos/photophotos/r71.jpg

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия