Общ форум | Chit-chat > Общи приказки извън хобито | Chit-chat away from the hobby

Какви други хобита имате ? :)

<< < (39/60) > >>

mill:
Ааа Мишо спор няма ,картофите ще ги мерим :lol: :lol:.По влакове не мога да те стигна,ама виж за картофите може и да се конкурираме. :lol:

pach:
Мишееее, ама никой не може да се обърка с потомството!!!!
Или както казват селските баби - "Одрало кожата на баща си!!!"
Само от `де, толкова кожа у таткото...1...2...!!!!
 :hi: :lol: :lol: :drinks:
А това за цяла стая на макет - страхотно е , само време за релакс да имаш!!!
 :good:

misho_tabakoff:
Са, земеделката е тъщата. Тя се грижи за всичко. Ние само помагаме с каквото можем. Като трябва да се бачка - се бачка. Когато трябва да помагаме да изядем яденето - първи сме, особено аз. Пожела също така да и оставим щерката за лятото, но директно и заявихме, че няма да я огрее, даже и на сън.

Сега ще се органзираме през лятото, за да може да ремонтираме целия горен етаж - дограми, двоен окачен таван (няма смисъл да се ремонтира съществуващия), да се укрепи пода (да не вземе някой ден макетът да тръгне през вратата и надолу по стълбите), сменям кабелите за тоците на целия етаж, даже ще монтирам на долния и ново главно ел. табло, че сегашното е с едни стари шалтери, гадните жични бушони ... така и така в къщата влиза 3-фазен ток, ще подменя цялата инсталация, и ще ковна един заземител за всеки случай.

Аз даже и с проекта за макета съм готов, но ще разчитам на Митака (br185) да помага с магазините в Търново за материалите.

Мунчо, викаш да си разменяме картофи, да видим на кого са по-сладки ли? Става, навит съм. Пък може да ги изядем някой ден на барбекю, да ги опечем в жарава .... хайде стига, че лиги ми потекоха.

Adrian:

Пей ми  я тая песен знам я... хвърляш бомбата и следващите 3 години те няма  :sarcastic:

Loco-motion:

--- Цитат на: misho_tabakoff link=topic=47.msg78976#msg78976 date=1338987076 ---Аз даже и с проекта за макета съм готов, но ще разчитам на Митака (br185) да помага с магазините в Търново за материалите.

--- Край на цитат ---
Митко не знам колко свободно време има напоследък, но ако непременно трябва да се пазарува от В. Търново и аз мога да помагам. Напоследък разполагам с мнооого свободно време. :ok:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия