Общ форум | Chit-chat > Общи приказки извън хобито | Chit-chat away from the hobby

Какви други хобита имате ? :)

<< < (40/60) > >>

misho_tabakoff:

--- Цитат на: Loco-motion link=topic=47.msg78981#msg78981 date=1338989465 ---
--- Цитат на: misho_tabakoff link=topic=47.msg78976#msg78976 date=1338987076 ---Аз даже и с проекта за макета съм готов, но ще разчитам на Митака (br185) да помага с магазините в Търново за материалите.

--- Край на цитат ---
Митко не знам колко свободно време има напоследък, но ако непременно трябва да се пазарува от В. Търново и аз мога да помагам. Напоследък разполагам с мнооого свободно време. :ok:

--- Край на цитат ---
Пусни един телефон на лично, ние поне по 2 пъти в месеца си пътуваме към Търново.

Адри, не се коси, аз излезнах от прикритие.

Adrian:
Off-Topic:Мише , любопитен съм - като 'новодошъл' , а и като известен dealer ,  как ти се вижда решението за отдел 'продава' = 'оказион' ?

misho_tabakoff:

--- Цитат на: Adrian link=topic=47.msg79011#msg79011 date=1339052643 ---Off-Topic:Мише , любопитен съм - като 'новодошъл' , а и като известен dealer ,  как ти се вижда решението за отдел 'продава' = 'оказион' ?
--- Край на цитат ---
Адри, писах в съответната тема, да не цапаме излишно тази.

http://www.railwaypassion.com/forums/index.php/topic,3860.msg79012.html#msg79012

Иначе вече активно се възползвам от нововъведението като новодошъл, макар и да не се чувствам като новобранец. ;D

Dare_Devil:
Аз съм с доста хобита, в най-различни насоки, и заради тях често не остават пари за влакове (друг път пък влаковете изяждат бюджета за други хобита де). Основните са еърсофт, ЛАРП, настолни ролеви игри, компютри (модинг, оувърклок, игри, кодене...); правя и опити да свиря на барабани, мъча се да се уча и на китара и бас...

Доколкото повечето са ясни, ще поясня за еърсофта и ЛАРП-а, за да стане ясно за какво иде реч.

Еърсофтът е военно-тактическа симулативна игра, подобна донякъде на пейнтбол, но и много различаваща се от него. Основните разлики са причинени от "оръжията", които се използват - в еърсофта са точни копия на истински оръжия, изстрелващи 6мм пластмасови топчета, с ефективна далекобойност приблизително 60-100 метра (според конкретното оръжие). Стремим се към максимален реализъм, съответно и екипировката ни е максимално близка до автентичната (нерядко си е и автентична ;) ). Ето и една снимка от скорошна двудневна игра край Нови Хан:

Тук съм в ролята на щатски пехотинец (медик) в долината Коренгал в Афганистан.

ЛАРП идва от английски език Live Action Role Playing, или в превод Ролева игра на живо. Тук всеки играч играе ролята на измислен от него самия персонаж, според зададения т организаторите сетинг и евентуално сценарий. Разбира се грижа на играча е да се екипира като съответния персонаж, като възможностите са безгранични - играли сме исторически, фентъзи, съвременни, пост-апокалиптични сценарии...
Ето и снимка от есента, от фентъзи игра, в която играх ролята на гадния сержант на едно подразделение, събрани от кол и въже мухльовци:

nilfe:

--- Цитат на: Dare_Devil link=topic=47.msg79025#msg79025 date=1339071356 ---
Еърсофтът е военно-тактическа симулативна игра, подобна донякъде на пейнтбол, но и много различаваща се от него. Основните разлики са причинени от "оръжията", които се използват - в еърсофта са точни копия на истински оръжия, изстрелващи 6мм пластмасови топчета, с ефективна далекобойност приблизително 60-100 метра (според конкретното оръжие). Стремим се към максимален реализъм, съответно и екипировката ни е максимално близка до автентичната (нерядко си е и автентична ;) ). Ето и една снимка от скорошна двудневна игра край Нови Хан:
(Image removed from quote.)

Тук съм в ролята на щатски пехотинец (медик) в долината Коренгал в Афганистан.

--- Край на цитат ---

Това хоби можеш да го отметнеш, като просто се запишеш в армията. Там няма да ти липсват учения и то с истинско оръжие и реални ситуации. Цялата екипировка ще ти е безплатна барабар с пушката и пищова. Така ще ти остават повече пари за влакове и останалите хобита.  ;D ;D ;D

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия