Общ форум | Chit-chat > Общи приказки извън хобито | Chit-chat away from the hobby
Какви други хобита имате ? :)
mill:
Първо бяха рибите/още си живеят/,после влаковете,след това двора с райграс и дръвчета ,накрая фотографията/ама съм много бос още/.Ако деня беше 36 часа и работех на едно место ...кой знае какво бих правил още. :hi: :)
gzo:
Другата ми страст е военната история на българската армия. Събирам емблемите на войската ни от как ги има та до днес. Сещате се, онези дето се пришиват към ръкавите на униформите.
Ако някой има да се обажда ::)
niki:
)))) Имам си и аз още, като колоездени, музика/но по така, да се чува, демек малко HI FI :dance1:
evrokoma:
Хайде и аз да се запиша тогава - Електроника,програмиране(сега го уча от разни книжлета)и естествено влаковете :yahoo:
hristo_t:
Реших и аз да разкажа за моите хобита. Наред със железопътният моделизъм се увличам и от автомобилни модели.Бях ви писъл за тях още при представянето ми тук
Продължавам с акваристиката. Имам 60 литров аквариум с 15-16 обикновенни и непреденциозни рибки (скаларии, неонки и зебрички).Използвам продуктите на Сера. Сложил съм естествени и изкуствени тревички и един замък да го обикалят и да се крият в него. Иска ми се да им обръщам повече внимание в чистенето и добавките за водата но все това време нещо недостига.
Музиката - .Свиря на китара и синтезатор. Имам 6 китари (3 акустични и 3 електрически) и синтезатор Ямаха. Понякога се събираме с приятелите в един апартамент и си спомняме тийнейджърските години. Имаме електронни барабани, бас китари и микрофони. Но вече трудно се организираме ( и четиримата се семейни) и срещите ни са по редки.
И процесорът ми Korg AX300G
Енциклопедии за автомобили
Много харесвам луксозните книги за класически автомобили.Никак не харесвам цената им обаче, но понякота и това хоби се увеличава.
Колекционирам и стари футболни мачове на DVD от световни и европейски първенства. Много харесвам мачовете от двата мексикански мундиала - Мексико 1970 и Мексико 1986. Имам и всичките мачове от Фрг 1974, Аржентина 1978, Испания 1982 и Мексико 1986. От Мексико 1970 имам само по интересните и тези с по доброто качество на картината. Търсих на много места 2 мача (европейска квалификация за Евро 1988) на България от 1987 година с Ейре и Белгия. Без успех. Писах и до Канал 1. Отговорът беше - не ги пазим. Възмутен съм но какво да се прави. Жалко че не си пазим историята.
Книги на футболна тема - Хоби наследено от баща ми. Много ми са интересни книгите от спортният журналист Румен Пайташев.
И тук съм наблегнал на любимото ми световно първенство Мексико 1986.
Футболни програми на българският национален отбор. Книжки издавани преди или в деня на мача със представянето на двата отбора. Цените на по редките програми (по принцип това са винаги гостуванията на България) достигат и до 5 паунда без транспорта до нас. Но ако нещо ми хареса и го нямам - не се замислям.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия