Общ форум | Chit-chat > Общи приказки извън хобито | Chit-chat away from the hobby
Какви други хобита имате ? :)
tritehiksa83:
А ето и нещото с което се занимавам от седем години,създадох този град савсем сам от картон затова смея да твърдя,че това е другото ми най-важно хоби!
http://www.youtube.com/watch?v=jr2UPrQtYE0
widowmaker:
--- Цитат на: niki link=topic=47.msg61770#msg61770 date=1308234936 ---)))) Имам си и аз още, като колоездени, музика/но по така, да се чува, демек малко HI FI :dance1:
--- Край на цитат ---
Дай да видим това хай-фи де.
Щото аз правя/ех еднотактови лампови усилватели и рупорни системи с фул рейндж говорители.
Напоследък нямам нужното време:
Другото са радиоуправляеми аероплани (имам 2 модела, точа се за още един),
фотография, астрономия (имам 8 инчов рефлектор на екваториална монтировка),
риболов (него го поддържам заради гумената лодка, т.е. купих лодката, а покрай нея въдиците,
макар, че преди 10-на години разпродадох всичко и се бях зарекъл да не ходя за риба).
Преди години имах около 1 тон вода у нас във вид на аквариуми.
В момента, в който ще имам собствено жилище, рибите веднага ще влязат отново в обращение...
:)
topalov:
Браво, колеги!
Аз пък имам колекция от над 2500 фонокарти от около 40 държави. Колекцията ми включва:
- карти за улични телефони (тук ще вметна за Дани, че гърците имаха една страхотна поредица на тема астрономия;
- СИМ карти от различни оператори, вкл. и чуждоземски;
- карти за предплатени услуги (ваучери);
- невалидни и бракувани (повечето перфорирани) банкови карти.
Най-големи "трампи" имах с една французойка и с един грък - винаги в пакети по 100 броя.
За съжаление не ми е под ръка колекцията и не мога да Ви предоставя снимки. :hi:
niki:
Да приложа и аз няколко снимки- специално този аквариум/ има и други, и аз като дани имам към 1 тон вода))) :hi:/е с Африкански цихлиди, от езерото Танганика .http://nikyyy.snimka.bg/other/maket.584748.23921475 Няколко са аквариумите, защото рибите от различни региони живеят в различна по твърдост и киселенност вода, така че се налага да са няколко яквариумите , ако някой ще гледа различни по географски показател риби. П.П. - за инфо- този е към 220 литра.
Adrian:
ежьшс ! -салфетки никой ли не събира ??
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия