Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby

Транспортът в бъдеще

<< < (6/6)

Krasi Tankista:
Малко се обърках, Икаре. Ти всъщност не хоресваш скъпи месингови боклуци, или пък ги харесваш? Объркан съм защото КМ 1 произвежда именно наречените от теб - СКЪПИ МЕСИНГОВИ БОКЛУЦИ.... :fool:

Да напомня, че тази тема не e за моделите в бъдещето или месинговите модели, а за транспорта в бъдеще, затова, моля, придържайте се към тематиката й!

Dispatcher

mitko0888:
Краси, Икар минава на ново снобарско-гъзарско ниво, за да се хвали със скъпотиите си - КМ-1. Трябва да го поздравим за това!

ПС: Изразът не е мой! Изкопирал съм го от изказване на IKAR (дали е същия - сигурно) във форум, откъдето трябва да вземем пример:

Цитат: (извадка)
"Знаеш например, че във форума сме няколко човека, които сме по ж.п. моделизма. Георги, Тошо, Мартин, аз, сигурно има и други. В тази връзка има едно снобарско-гъзарско клубче за надувкаджии, в което от 30 човека официално, само трима-четирима вършат нещо реално там - работят по модули, макети, другите само ходят там да се похвалят със скъпотиите, които са придобили, а не с какво реално са направили."
Край на цитата.

mitko0888, получавате последно предупреждение да спрете с провокациите към други потребители във форума. После следва модерация! Същото се отнася и за останалите участници в таза "мила" раздумка.

Dispatcher

Навигация

[0] Списък на темите

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия