Общ форум | Chit-chat > Общи приказки извън хобито | Chit-chat away from the hobby
Star Wars VII
widowmaker:
Да бе, откраднат е почти на 100% от "Пришълецът",
безбожно тъп филм е. Адри, ти имаш извратен вкус :)
pach:
--- Цитат на: Mixy link=topic=4801.msg102428#msg102428 date=1450705590 ---...Той просто не е реалистичен, въпреки, че визуално е много пипнат. Пътуването между космически станции в околоземна орбита, всяка със своите си скорост, посока, височина и куп други параметри там беше представено толкова лесно, все едно да вземеш метрото в София за няколко спирки. Но пък изживяването да се гледа на кино (голям екран) ми хареса.
--- Край на цитат ---
Точно това имах предвид по-горе.
--- Цитат на: widowmaker link=topic=4801.msg102430#msg102430 date=1450707955 ---Да бе, откраднат е почти на 100% от "Пришълецът",
--- Край на цитат ---
Понеже смътно си го спомням, за мен той просто си остана предисторията за "Прищълец-І"!!!
Подобно на епизод ІІІ от "Междузвезди войни" като предистория на епизод ІV - "Нова надежда".
Но новия епизод на Междузвездни войни ще го изгледам въпреки лошите отзиви,
защото това все пак ще е на 3D-формат и голям екран.
Никога няма да забравя началните кадри от "Нова надежда" с посланническия кораб преследван от имперски крайцер.
"Влизането" им през горната част от екрана със съответния звук (не че има звук там де) беше страхотно изживяване
през август 1981г - бях взел "специален" отпуск от заставата (македонска граница) и вместо да поправям болящ и подут зъб в Симитли,
аз стигнах до Благоевград за да го гледам. Гледах го от 11 часа и щом свърши, завъртях посоката изход->вход на киното
взех си веднага билет пак и го гледах втори път от 13 часа. После като си изпуснах превоза до базовото село се прибирах на автостоп (до Крупник) и от там 30 км пеша в планината, но в 24.00 часа вече докладвах на командира.
Беше страхотно някога за целия свят този филм (нищо че той - светът го бе видял още през 1977).
След "Една одисея в космоса" на Стенли Кубрик (същият режисьор с НАСА-измамата де...) това беше
качествения скок, в този род филми тогава не само за родния екран.
;D
Adrian:
--- Цитат на: widowmaker link=topic=4801.msg102430#msg102430 date=1450707955 ---Да бе, откраднат е почти на 100% от "Пришълецът",
--- Край на цитат ---
Тук не ст д за кражба - това си е преди "Пришълец"- а , просто друг 'клон' ."Пришълец' също ме кефи ! Почнаха снимките на 5-ят. С "Пredator" sъщо има преплитане . Но "Prometheus" го гледай - ще те запали ! "Star wars" - те са за деца
"Една одисея в космоса" е велик филм , както и втората му част
gzo:
--- Цитат на: widowmaker link=topic=4801.msg102416#msg102416 date=1450684007 ---11 кинта. Цената какво значение има в случая?
--- Край на цитат ---
Има, точно толкова, колкото ако не ти е харесал си се набутал с ЦЕЛИ 11 лв, а ако пък ти е харесал си се изкефил САМО за 11 лв. :haha:
liro4605:
https://www.youtube.com/watch?v=_eZB3rLHxQ0
Най-добрата класика във фантастиката е, и ще си остане
Междузвездни войни: Епизод IV - Нова надежда (на английски: Star Wars: Episode IV – A New Hope) (1977, 1997, 2004)
Междузвездни войни: Епизод V - Империята отвръща на удара (на английски: Star Wars: Episode V – The Empire Strikes Back) (1980, 1997, 2004)
Междузвездни войни: Епизод VI - Завръщането на джедаите (на английски: Star Wars: Episode VI – Return of the Jedi) (1983, 1997, 2004)
Спомняте ли си някогашното списание „Антени“ (то си беше цяло книжле) писа за филма и то доста обширно.Баща ми(лека му пръст) го получаваше,но едва ли ще намеря броя в архивите.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия