Общ форум | Chit-chat > Общи приказки извън хобито | Chit-chat away from the hobby

Star Wars VII

<< < (6/12) > >>

Mixy:
Не знам за вас, но на мен от 3D-очилата ми става гадно и почва да ме боли главата.

pavel75:
Никога не ходя на 3D по същата причина.

pach:
Може би имате проблем с вестибуларния апарат, без да знаете.
Най-лесно и без специални подготовки може да го разберете на компа си.
Ако не си намерите тестовите "екрани" (спецпрограми), просто заредете някоя
динамична игра от сорта на "Doom" или по-съвременните - ако ви е се завие свят на демото,
значи сте в пред...или пост "паник атака" (всъщност е стрес от динамичния съвременен начин на живот).

Звучи страшно, но е контролируемо и лечимо с автотренинг и малко внимателен контрол в отделни моменти.
Всяка трета жена и всеки пети мъж са минали (или минават през този ефект).
То не е даже болест, но заради неприятните симптоми, някои лекари се уливат (меко казано) в "лечението".

Просто човешкия организъм се развива с по-бавни темпове - половината ми познати не могат да играят 2D-игрите
защото почва да  им се гади (чак до повръщане) само защото вярват повече на очите си и екрана (субективен фактор в такъв момент)
от колкото на останалите усещания на организма си.

Всъщност точно за това пилоти и астронавти (космонавти) тренират толкова много, чисто физически - за да се научат
да пренебрегват "стандартното" си виждане и усещане за света, като запазят висока работоспособност.

Тези които не могат да гледат 3D не губят много - филмите които наистина си струва все още не са повече от пръстите на едната ръка! И всичките са едно ниво под "Аватар" за сега!!!
 ;D ;D ;D

Adrian:
3D е shit на този етап ! Понеже Паци си ходи замаян от знания само 3D-то го вкарва в равновесие  :on_the_quiet:

pach:

--- Цитат на: Adrian link=topic=4801.msg102450#msg102450 date=1450773745 ---3D е shit на този етап ! Понеже Паци си ходи замаян от знания само 3D-то го вкарва в равновесие  :on_the_quiet:

--- Край на цитат ---

Такъв филм няма!
Но специално за теб да се разхлабиш малко (много напрегнат и напънат изглежда си) ето специална релакс пауза:
https://www.youtube.com/watch?v=YOkt9tQVvWQ

А някой от вас случайно гледа ли вече "Марсианецът"?
https://www.youtube.com/watch?v=Ue4PCI0NamI

Направен по книгата:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия