Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout

Макетът на j.k.kolev

<< < (9/37) > >>

jopeto:
Все пак, това е НО, нека да не забравяме колко място заема. От снимките ми се струва, че преминава от едно помещение в друго.

Best Ripper:

--- Цитат на: jopeto link=topic=4807.msg102688#msg102688 date=1451832639 ---Все пак, това е НО, нека да не забравяме колко място заема. От снимките ми се струва, че преминава от едно помещение в друго.

--- Край на цитат ---
Ми той го е написал, обаче явно гледате само картинки и нищо не четете. Срамота, господа-другари, срамота...  :hi:

j.k.kolev:
Адри, наистина ли не се разбира нищо?
Момчета, схемата на коловозното развитие, наистина я нямам готова иначе досега да съм я пуснал. Причината, да започна темата без този почти задължителен атрибут от представянето на всеки проект, е че просто в тези почивни дни мога да седна да попиша, макар и докато върша друга работа на компютъра. В ежедневието, рядко остават време и сили, да правя нещо, да не говорим, че много често, вечер играя Ханс или Кристоф от Замръзналото кралство, така че бързам да наваксам, докато малкото се радва на снега в габровския балкан.
 Пък и дори и да я имаше, нуждата от детайлни обяснения кое, от къде и защо, според мен остава.
 Жоре, ръждата в депото, състаряването на част от сградите и настилките, тепърва смятам да е част от удоволствието ми от работата по макета. Отделно от това, в предприятията предвиждам, разни тръби да минават между сградите, както и по-малки индустриални съоръжения, които да разнообразят пейзажа. Приемаме, че всичко е още в доста суров вид.

Adrian:
Просто драсни на ръка една скица на апартамента и трасето като секции, сканирай и готово...аз наистина не мога да си го представя

Ivo Nedkov:
j.k.kolev, виждам че си направил голям макет.
Явно си завладял голяма част от апартамента...  Поздравления за работата.
Съгласен съм с Adrian, че ще добре да скицираш макета за да има по-голяма яснота.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия