Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout
Макетът на j.k.kolev
Mixy:
С горните два поста считам личните обяснения по темата за приключени. Нека продължим по същество.
Mixy,
Администратор на Railwaypassion.com
j.k.kolev:
--- Цитат на: Mixy link=topic=4807.msg104207#msg104207 date=1459777391 ---С горните два поста считам личните обяснения по темата за приключени. Нека продължим по същество.
--- Край на цитат ---
След като страстите утихнаха, нека да продължим по темата...... :good:
j.k.kolev:
Паце, стари раааани ти отвоооорииии....... ;D
при мен обаче, от време на време се получава нещо като FORMAT:С и разни грешки на "растежа" си отиват завинаги, идват нови разбира се, но важното е че нищо не приемам на сериозно, ентусиазма се запазва и отново казвам - всеки проект си е изиграл своята роля, поддържайки интереса ми към хобито жив . Все пак всичко за мен е забавление и хоби в свободното време :yes:
Ivo Nedkov, жилището съвсем не е обречено само за влаковете, а след предстоящ, кратък освежителен ремонт, мисля да стане обитаем, при това не за кого да е, а лично за мен, поне във ваканциите на децата и разбира се ергенските вечеринки полагащи се на всеки уважаващ себе си мъж по всяко време на годината, когато сам си реша. Държа на това!
mitko0888, прегледах внимателно поста ти по-горе и както обикновено има какво да се прочете. Гаражните коловози, отдавна бяха предвидени на няколко места под основата на макета, някой от тях вече са готови и заети, други ще бъдат завършени след приключване на окабеляването на трасетата, и аз не съм фен на кутиите, но заради факта, че са на поне четири места, реших да си останат без връзка с коловозите горе, тъй като биха предизвикали сериозни промени в идеята и развитието на макета. Управлението на стрелките и сигнализацията, ще се осъществи на две места - до централната гара в голямата стая и гарата на Н0е в другата част на макета, съответно във видимата част на трасето. Композициите на Н0 и Н0m, ще се управляват с Multimaus Pro засега или с друга мобилна централа, най-приятно е в коридора, с пряка видимост към целия макет. Н0е ще е аналогово, заради по-късия маршрут и факта че си остава само в едната стая. Може да има някой изолиран коловоз за два или повече локомотива. Колкото до това, че влак излязъл веднъж от гарата ще се върне от другата и страна.... ами не можах да измисля по-добро, спазвайки собствените си изисквания, че веднъж влязъл в макета трябва да имам достъп навсякъде без навеждане. Не се убедих, че е нужно да кача едно ниво в другата стая, само за да го сваля пак за гарата, надявам се че с околен ландшафт, тунели, мостове, различни междурелсия, маневри в индустриални клонове ще разнообразя и компенсирам преобладаващата равнинност. Колкото до трасето в Н0m, може би наистина ще има преработка и "затварянето" му чрез "ухо" си има предимства, за които ще помисля по-нататък :hi:. Просто в първоначалния проект не беше предвидено да се кара активно Н0m, но си давам сметка, че бих спестил доста откачане и закачане на локомотиви и вагони, т.е. ходене на място до гарата.
j.k.kolev:
За теснолинейките обаче ще мисля по-късно, засега концентрацията е върху H0 трасето. Подреждането на основното междурелсие по представения по-горе проект, донесе и първите разочарования - част от подвижния състав дерайлираше в стрелките в завой на централната гара. Естествено, става въпрос за дългите 303 мм пътнически вагони и най-вече "cab control" при бутане на композицията. това доведе и до промени в гарата. Премахнах стрелките в завой и за сметка на дължината на основните коловози, поставих правите отклонения на двете основни линии. Ето вижте:
С дължина малко под три метра, смятам че основните коловози не са ощетени много и са достатъчни за дълги пътнически композиции. Леко обаче изместих гарата нагоре и прехвърлих гаровото здание от другата страна, а не според първоначалния проект гарата да е между H0 и H0m - доста екзотична идея, която съм виждал на живо, но трудно изпълнима откъм довършителни работи особено край стената. Преместването обаче на сградата и превръщането на пети в първи коловоз, също има своите недостатъци - натоварва го твърде много, тъй като е единствената връзка на две големи индустриални зони и отделно от това, самото здание предполага поне спирането пътнически ЕМВ. Подобно на софийската ЦГ, втори коловоз е само транзитен за преминаващите през гарата влакове и в моя случай, не облекчава работата на първия
продължавам утре с повече подробности....
j.k.kolev:
Утре, утре.....и половин година изтече!
През това време настъпиха и някой промени в коловозното развитие. В процеса на работа, съвсем естествено изникват нови идеи - целта както винаги е да стане по-интересен проекта, без излишни усложнения. Напълно се обособиха по една самостоятелна гара за всеки от основните мащаби - Н0, H0m, H0e, и по една комбинирана гара H0/H0m, H0/H0e. Тъй като почти цялото трасе е вече фиксирано и не подлежи на повече промени, с изключение на някой незначителни корекции свързани с минната теснолинейка, пускам новата схема:
И така за Н0: реших да възстановя отчасти старата идея с речните канали и крановете за товаро-разтоварна дейност в по-малката стая. По този начин връщам концепцията за товарното движение от един обект свързан с едната гара, до друг обект свързан с другата гара. Целта отново е разнообразна маневрена дейност и в двата района, направление и посока на всяка товарна композиция.
При пътническите - експресните и бързите влакове се движат само по главното трасе от едната до другата гара, скоростните също само по главното трасе спирайки обаче само на голямата гара в ляво на схемата, пътническите(ЕМВ, ДМВ, както и композиции до 4 вагона) от голямата гара до новата комбинирана гара H0/H0e, на ниво +6см близо до речните терминали и обратно. С изключение на краткото изкачване до комбинираната гара, цялото движение в Н0 си остава на кота 0, като прехода между трите гари в голямата си част е през тунели и мостове.
За Н0m: започва от гарата в лявата стая на схемата на ниво около +20. Освен гаровото здание, има и електрическо депо с два коловоза и един коловоз с кран за претоварване на въглища от близката мина. Трасето се спуска еднопътно през планински релеф към другата стая и голямата гара H0/H0m на ниво кота 0. Малко след нея има отклонение с един коловоз за разтоварване на въглищата към близкия ТЕЦ. После влиза в тунел, в който сменя посоката на движение чрез обръщателно ухо и се връща обратно към гарите.
За Н0е: гарата е на терасата на ниво +22, от нея има клонове към вече изоставени стари фабрики, а трасето тръгва с лек десен завой, минава през два висящи моста и се спуска към гара H0/H0e. Останало е само пътническо движение, товарното да кажем че е спряно за момента.
Н0f все още не е отразено на схемата, тъй като не и поставено. Ще тръгва от гарата Н0m до вход на рудник, мина или нещо подобно, съвсем символично разбира се.
Около голямата гара и заводите релефа ще е предимно равнинен, в другите помещения предимно хълмист и планински с иглолистни и широколисти гори.
Благодарение на Венци, усилено върви и механизацията на стрелките и сигнализацията в Н0 и Н0м, съвсем скоро ще пусна още снимки от макета.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия