Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Имам нужда от помощ при макетирането | Need help with layouts

Нова сигнализация за макета ми

<< < (6/6)

pach:
Брях ,м... му - обиколих целият форум и не мога да намеря схемата на твоя макет ??? Какво стана с нея ???
Мислех да видя гарата от другата страна как бе , та да довършвам евентуално електрическата схема , ама като не мога да я намеря  ...  :(
------------------
И въобще какво става с пожеланията към снимките на макетите отпред да има и схеми на коловозното развитие ???То вярно ,че сме много заети, ама колко му е да се пусне една схема по пощата тук???
Или както казва Тониеми - тук само колекционери са се събрали .
------------------
Впрочем не е лошо и тези хора , дето си пуснаха снимки в "похвалете се " да довършат започнатото и да пуснат вече свойте снимки , заедно с кратки впечатления за изработката на съответната фирма , визия на возилото , тежест и поведение на моделният път и т.н.
--------------------------------
Пък знам ли , тук да не е чат форум???
 :-*

Vlado:
На предишната страница има схема на макета ми. Даже ако не се лъжа, ти си ми я правил. :)
п.п. Пардон! BR 185 е схемоправеца. ;)

pach:
Аз ли нищо не виждам ... ама на предната страница няма нищо - махнати са всички планове , има само линк към "сигнализация"  ???
Пусни си плана отново тук примерно...
-------------------------------------------------
Хмммм.странни неща , сега се появиха пак !!! :o
май някой си играе нещо с темите

Vlado:
На предишната страница има схеми във второто и четвъртото мнение, всички на br185. Но ако имаш проблем с визуализацията, ще ти я пратя схемата по мейл. Казвай!
п.п. Даже вече ти я пратих! Виж си мейла! :)

Навигация

[0] Списък на темите

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия