Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout
Макета на muncho
XRISTO:
--- Цитат на: ritchie link=topic=482.msg24302#msg24302 date=1241788887 ---Защо имам чувството, че си изкопирал в голяма степен макета на Калоян ?
http://www.railwaypassion.com/?cid=81
--- Край на цитат ---
Защо ли имам чувството, че не гледаш на макета му като на постижение достойно за уважение, а като на повод да омерзиш и окаляш труда на човека? :fie: Лично отношение - на лична, нали знаеш? :spiteful:
Като гледам едва 10-тина процента от колегите са дръзнали да макетират, а останалите само се кумим и търсим кусури на другите, което е много по-лесно, естествено. :stop:
TANO:
Нямам практика да се намесвам в такива спорове, но наистина отстрани изглежда като грозно и излишно заяждане. Не стига, че сме 5 човека и половина дето имаме макети ами дай сега и да се плюваме на кой макета на кого приличал. По скоро случайно си съвпадат по размери и оттам идва и някаква прилика в релсовото развитие, но на тази площ не виждам какво по различно от това може да се измисли. А всички знаем колко ни ограничава пространството с което разполагаме в къщи. Де да имах и аз повече място - никога нямаше да си направя макета сбутан по този начин. Мунчо, макета ти е много приятен - липсват му само панаирни палати зад гарата, на които да идваме веднъж годишно та да ни черпиш :spiteful: Поздрави!
Vlado:
Muncho, макета ти е супер, ще знаеш! А що се отнася до приликите с други "местности, лица и събития" и моят макет прилича на гара Вакарел, та се чудя ся кво ще правя с вакарелци дето ме нападат, че им копирам инфрата, та и до съд ще стигаме, май... :dance1:
Това сериозно: Бравус! Продължавай все така! :)
lubomir:
Стига бе, Ричи едва ли е искал да се заяжда с Митето?! Просто му е направило впечатление приликата. Ама те повечето макети тъй или иначе си взаимстват много елементи, така че... Още повече Ричи докато си направи своя макет ще кара от време на време при Митето. Ама и вие направихте от мухата СЛОН.
mill:
Бре,каква дискусия тука се заформила....пък аз :lazy: .Ричка аз ако мога и имам възможност да направя макета на Стоян....ехеееее какъв кеф ще бъде.А това какъв модел правя макет или каквото и да е .....на мен ми е густо- така го правя .Само ще кажа ,че макетите на Владо,Стоян ,Калоян и всички които са правили преди мен са достойни за подражание и човек има какво да научи от тях-като тематика,начин на изработка,съвместимост между отделните компоненти и т.н.Така,че щом виждаш прилика с Калоян-ок :pleasantry: :yes:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия