Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout

Макета на muncho

<< < (23/42) > >>

ritchie:
Както  обикновенно  част  от  колегите  не  успяват  да  вникнат  в  съдържанието  на  посттовете  ми.   Няма  нужда  да  се   оправдавам,  че  съм  искал  да  се  заяждам  или  обиждам  с  Митака.   С  него  сме  добри  приятели  и  при  всяка  възможност  карам и  ще  карам  влакове  на  неговия  макет.  Просто  ми  направи  впечатление  известа  прилика  с  другия  макет  и  реших  да  я  споделя.   А  веднага  се  намират  хора,  които  да  съзрят  някъква  конфронтация  и  задни  мисли.   Митака  е  единствения  в  Пловдив,  който  последната  година  направи  много  по  новия  си  макет  и  аз  до  известна  степен  се  гордея  с  това,  че  той  ни  представя   подобаващо !  Искренно  му  пожелавам  успех  и  ще  чакам  да  се  обади  скоро  пак  да  караме  влакове.   

mill:

--- Цитат на: ritchie link=topic=482.msg24346#msg24346 date=1242030983 ---  Искренно  му  пожелавам  успех  и  ще  чакам  да  се  обади  скоро  пак  да  караме  влакове.   

--- Край на цитат ---
:good: ;D,само да свърша с мазането,че жена ми изпи "соса" с тея ремонти :superstition:

TANO:

--- Цитат на: ritchie link=topic=482.msg24346#msg24346 date=1242030983 ---Както  обикновенно  част  от  колегите  не  успяват  да  вникнат  в  съдържанието  на  посттовете  ми.   Няма  нужда  да  се   оправдавам,  че  съм  искал  да  се  заяждам  или  обиждам  с  Митака.   С  него  сме  добри  приятели  и  при  всяка  възможност  карам и  ще  карам  влакове  на  неговия  макет.  Просто  ми  направи  впечатление  известа  прилика  с  другия  макет  и  реших  да  я  споделя.   А  веднага  се  намират  хора,  които  да  съзрят  някъква  конфронтация  и  задни  мисли.   Митака  е  единствения  в  Пловдив,  който  последната  година  направи  много  по  новия  си  макет  и  аз  до  известна  степен  се  гордея  с  това,  че  той  ни  представя   подобаващо !  Искренно  му  пожелавам  успех  и  ще  чакам  да  се  обади  скоро  пак  да  караме  влакове.  

--- Край на цитат ---
Много се радвам, че нещата стоят по този начин. В такъв случай :ok: и  :drinks:

mill:
Вчера /23.06.09/ първо загърмя,после град ни помля накрая и тока спря ,но...въпреки огромното желание на дедо Господ да ни провали мини сбирката,тя се състоя благодарение на биволското ни търпение  и предоставения от Любо прекрасен подвижен състав;D :yes:.На линка по-долу може да погледате красотите и докъде съм я докарал с макета,крадейки по 1/2-1 час от денонощието :spiteful:

http://www.youtube.com/watch?v=UYkPqHBIJko

piko1:
искрено ти завиждам красиво е станало  :good:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия