Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout
Макета на muncho
ritchie:
Както обикновенно част от колегите не успяват да вникнат в съдържанието на посттовете ми. Няма нужда да се оправдавам, че съм искал да се заяждам или обиждам с Митака. С него сме добри приятели и при всяка възможност карам и ще карам влакове на неговия макет. Просто ми направи впечатление известа прилика с другия макет и реших да я споделя. А веднага се намират хора, които да съзрят някъква конфронтация и задни мисли. Митака е единствения в Пловдив, който последната година направи много по новия си макет и аз до известна степен се гордея с това, че той ни представя подобаващо ! Искренно му пожелавам успех и ще чакам да се обади скоро пак да караме влакове.
mill:
--- Цитат на: ritchie link=topic=482.msg24346#msg24346 date=1242030983 --- Искренно му пожелавам успех и ще чакам да се обади скоро пак да караме влакове.
--- Край на цитат ---
:good: ;D,само да свърша с мазането,че жена ми изпи "соса" с тея ремонти :superstition:
TANO:
--- Цитат на: ritchie link=topic=482.msg24346#msg24346 date=1242030983 ---Както обикновенно част от колегите не успяват да вникнат в съдържанието на посттовете ми. Няма нужда да се оправдавам, че съм искал да се заяждам или обиждам с Митака. С него сме добри приятели и при всяка възможност карам и ще карам влакове на неговия макет. Просто ми направи впечатление известа прилика с другия макет и реших да я споделя. А веднага се намират хора, които да съзрят някъква конфронтация и задни мисли. Митака е единствения в Пловдив, който последната година направи много по новия си макет и аз до известна степен се гордея с това, че той ни представя подобаващо ! Искренно му пожелавам успех и ще чакам да се обади скоро пак да караме влакове.
--- Край на цитат ---
Много се радвам, че нещата стоят по този начин. В такъв случай :ok: и :drinks:
mill:
Вчера /23.06.09/ първо загърмя,после град ни помля накрая и тока спря ,но...въпреки огромното желание на дедо Господ да ни провали мини сбирката,тя се състоя благодарение на биволското ни търпение и предоставения от Любо прекрасен подвижен състав;D :yes:.На линка по-долу може да погледате красотите и докъде съм я докарал с макета,крадейки по 1/2-1 час от денонощието :spiteful:
http://www.youtube.com/watch?v=UYkPqHBIJko
piko1:
искрено ти завиждам красиво е станало :good:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия