Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout

Макета на muncho

<< < (5/42) > >>

zazo:
Ако знаеш мен в какъв размисъл ме хвърлиха след като пуснах проекта си за обсъждане. Мислех, че всичко съм обмислил, а сега съм токова разколебан, че все едно започвам от начало, а като се сетя и колко още неща има да мисля и колко ще излязат докато го правя, не ми се мисли. Брррррррррр.

Adrian:
хах , и така ...няколко години :) в чудене и маене...то възможностите са толкова много

zazo:
Имам и резервен вариант, ама за него дори и аз незнам  ;).

Иначе се надявам Мунчо да прояви постоянство и да прогресира постоянно, пък било то и бавно, поне е поставил началото и си мисля, че за всички ще е много интересно пред тях да става случването на макета.

mill:

--- Цитат на: Adrian link=topic=482.msg5132#msg5132 date=1210683759 ---хах , и така ...няколко години :) в чудене и маене...то възможностите са толкова много

--- Край на цитат ---
А хич няма много да се мая,размествам малко релсите и ако не стане от 1-2 път ,си остава както е.То хубаво,имаш 7-8 стрелки,решаваш да направиш малка промяна...тряя ти още 1 стрелка и отиваш да си вземеш.А ся кво-2,5  месеца чакане.... ???Докато дойде,ще забравя за кво съм я поръчал :D

br185:
  Muncho в макетирането нещата се променят в движение. Докато не поставиш и последното (ако има въобще такова) парченце от пъзела винаги са възможни промени, преправки и рационализации.
  За да ти помогна (объркам) още повече по-долу съм ти дал още един вариант за размисъл. При него използвам малко нетрадиционно може би решение- поставянето на допълнителни коловози вътре в невидимата част на макета. Така ще се предоставя възможност за имитиране на по-продължително движение. Влаковете се изчакват вътре в тунела. Запазва се възможността за независимо движение на три състава като по трасето към малката планинска гара се движат два влака примерно Дезиро и Метроном (и двете са производство на Piko).
  Относно трасето то си е на Piko.
  Ако все пак държиш на еднопътното трасе виж тук http://www.vlaky.net/servis/galeria.asp?lang=1&id=896 какво е свършил един наш колега моделист.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия