Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout

Макета на muncho

<< < (6/42) > >>

mill:
 :o :o ;D ;D ;D

br185:

--- Цитат на: muncho link=topic=482.msg5150#msg5150 date=1210698305 --- :o :o ;D ;D ;D

--- Край на цитат ---
Нещо май не ти харесва а 8)! Ако искаш може да помисля и да ти дам още по-сложен вариант!

mill:
За харесване-много си е хубаво,ама като преброих стрелките :o.Кажи как го правиш на снимка схемата ,да ти покажа аз кво измислих,само с още една допълнителна стрелка BWL,дето ще ме забави :(

mill:
Ето как направих двупътно трасе

br185:

--- Цитат на: muncho link=topic=482.msg5155#msg5155 date=1210705468 ---За харесване-много си е хубаво,ама като преброих стрелките :o.Кажи как го правиш на снимка схемата ,да ти покажа аз кво измислих,само с още една допълнителна стрелка BWL,дето ще ме забави :(

--- Край на цитат ---
  Вариянта който си направил не е лош, но помисли за възможността да вкараш двете стрелки които си поставил горе някъде по гарата. Щото ми се струва безмислено да поставяш стрелки в средата на трасето.
  Когато записваш файловете на WinRail има възможност те да се записват и във формат jpg. Натискаш на контекстното меню Fail и после Save as. В излезлия прозорец си записваш името на фаила и от долу има прозорец в който се указва вида на фаила.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия