Ревюта и поддръжка на модели | Reviews and maintenance of models > Създаване, ремонти и усъвършенстване на модели | Creation, repairs and tuning up models

Усъвършенстване на Piko Taurus

<< < (4/6) > >>

stivi1504:
Здравейте!

Реших да направя още няколко снимки на Таураса, за да ви го покажа няколко седмици след пребоядисването.
Снимките са заедно е неговия отново красив приятел, за когото също ще направя тема, защото и той мина през баята. :haha:

stivi1504:
Понеже забравих по-горе да попитам:
Въпреки, че пребоядисах и пантографите на двата влака, отново не се доближават толкова до
истинските.
Някой ще може ли да ме посъветва откъде мога да си взема такива, които да се доближат най-много до истинските.
Знам, че тези на Роко са точно такива, които ми трябват, но в оригиналния им сайт не намерих пантограф като отделна част,
а и не знам дали ще се поберат в дупчиците, къде сега е пиковския.
Ако някой е заменял пантографите си на локомотиви и влакове на Пико с такива на Роко, ще ме каже ли фирменият номер на  Роковския,
понеже, както споменах, не го намерих?

mitko0888:
Дай някакви снимки - на оригинала и на пиковските пантографи. Какво не им харесваш?

Роковски май няма да станат ебз преработка.

Sommerfeld 797 ще ти излезнат поне 50 лв двата, ако не и повече, плюс доставка. Дали си заслужава за този лок?

stivi1504:
Здравей!

Нямам нищо против пиковските пантографи, а напротив откакто ги пребоядисах станаха супер.
Просто те нямат нищо общо с тези на Роко, които са доста по-детаЙлни, а и забелязвам по немските сайтове, че винаги заменят пиковските пантографи с тези на Роко, Мерклин или Зомерфелд, като на последните две фирми ми изглеждат точно като пантографите на Пико.

И затова ми беше любопитно дали ще мога да си купя тези на Роко, които явно ще са много скъпи, понеже като гледам цените на Замерфелд... направо ми стана лошо.
А за смяната- абсолютно си заслужава, защото първо аз не мага да купя по-скъп от този локомотив, и второ- след пребоядисването се доближи много до истинския, и затова си заслужава да сменя пантографите. :good: :)

mitko0888:
Виж тук какво правят хората. Виж в каталога на Зомерфелд, има и размерите.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия