На няколко пъти бях на телефона и все пропускам че са публикувани нови отговори докато съм прекъснал писането и така нещата леко се объркаха.
Mixy, Mилене с теб не се познаваме освен задочно, но с работата като администратор се справяш повече от отлично, така че не се излагай и остани на този пост!
Относно кой е urko си имам собствена теория още кратко време след появата му и то без да съм бил на софри или клубни сбирки и без да имам достъп до АйПи-та и тем подобни. Просто интуиция + аналитични Шерлокхолмсовски заложби, както и поради несъмнените ми литературни заложби явно някак си умея да различавам стилистиката в писането. Когато притежаваш тези умения е изключително лесно и именно поради това след като ми спретнеха по някой и друг другарски народен съд, самозаблуждавайки се че "са ме разстреляли" - искрено се забавлявах, а пък какви теми пусках само, някои от тях си бяха направо шедьовър

, но такива бяха времената. Няма да казвам че тогава някои хора са били подведени, най-малкото защото така излиза че правя комплимент на ШАЙКАТА провъзгласявайки ги за умели манипулатори, каквито всъщност не са, то много не им достига - пълни лебедари, особено след като дори случайно бяха разкрити по такъв балъшки начин.
Че ОНЕЗИ (или иначе казано ШАЙКАТА) кроят нещо беше ясно и видно с просто око още от началото, веселбата с тях тепърва предстои, но за сметка на това е гарантирана! И не за друго, а понеже много се дървеха и се репчеха, а сега не им остава нищо друго освен да си траят (то оставаше и да имат очи да кажат изобщо нещо) като нека ги наречем "цепки", каквито всъщност са си и да се скрият някъде вдън горите рунтавелски на родителите им от женски пол! Кофти е да бъдеш завинаги доживот отлъчен от нещо, някаква група или общество, към което си си мислил че принадлежиш. Дори и да стане чудото на чудесата и макар и в сферата на фантазиите да издадат втория том на така дългоочакваната книга - едва ли вече биха могли да очакват пари предварително, а даже мога да им дам и идея за цената - направо я направете 103 лева - това за да покрива разходите за Еконт или Спийди, понеже едва ли някой иска да ви види повече, а пък не вярвам дори и вие да имате чак такова дебелоочие за да се появите на живо пред когото и да е. Но това последното и без това е в областта на ненаучната фантастика, добрите пожелания и най-вече на мечтите.
На тези, които тогава ги защитаваха, а сега нищо не казват и аз нищо няма да им казвам, те си знаят...
Ай със здраве и НАЗДРАВЕ!