Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout
НПМ за МТУ
TANO:
--- Цитат на: mgirginov link=topic=4884.msg110513#msg110513 date=1517079968 ---Много се заиграваш с фотоапарата!?
--- Край на цитат ---
Явно много съм ви омръзнал, затова обещавам повече да не качвам снимки на влакчета в тая тема, щом ви дразни. Последно тия и от утре минавам на салфетки.
--- Цитат на: mgirginov link=topic=4884.msg110513#msg110513 date=1517079968 --- Да не те изпуснем от хобито...? :spiteful:
--- Край на цитат ---
Стара либоф ръжда не хваща. Под лявата ми мишница все още си стои татуировката "БДЖ". Обаче това не ми пречи пак да си хвана и любовница:
https://www.artesanialatina.net/en/intermediate/451-mare-nostrum-mediterranean-fishing-boat-model.html
:hi:
Boris 2-12-4:
Я, тойзи си кораб приляга и за Единицата... Шъл ли го дадеш под аренда след някоя и друга година?!? :drinks:
CaLLlo:
Една малко по-квалитетна снимка на Бригаделок за професора:
TANO:
Още една железарка:
Като я направя, трябва да стане нещо такова:
Идеята е да се преструва на нашата серия 500 от втората доставка, въпреки, че външно няма нищо общо с нея. Миналата година като купих първата отдолу на кутията имаше надпис „081293“. Ето една извадка от списание Eisenbahn journal от декември 1993 г.
Понеже ходовата част на моята изглежда по същия начин, реших, че горепосочения надпис е дата на производство. И е напълно възможно да е вярно. Ама ако е вярно, от това следва един куриоз или антирекорд, и аз не знам как да го нарека. На кутията на тази има надпис „031280“. Не ми се рови назад да търся от кога Бемо го правят на модел тоя лок. 1980 г. съм бил на 12, олимпиадата в Москва, мечето Миша… дали нямаше още живи динозаври по това време, че не си спомням вече, а?
TANO:
Без значение дали е произведен 1980 г , като го купих пролетта, го оставих 2 – 3 месеца под карантина. Понеже ме беше страх да не е болен от цинкова чума. Ама като никой друг лок не се разболя, се престраших да го почна. Е, друго си е веднъж да си правил вече нещо такова. Този го докарах до това дередже за 20 календарни дни, при това съм ходил и на работа през това време.
Понеже кулисите трябва да се занитят в напречната греда, а това няма как да стане преди всичко да се боядиса, затова го представям без някои щанги от сцепното движение. Има и други чаркове, които още не са лепнати и висят или стоят накриво.Иначе сглобяването е същата мъка. Половин кило стружки и отпадък, кривене и изправяне, докато се напаснат всички части, но ми беше някак по лесно. Даже включих елемента КЕФ, докато го правех. Щото на първия някакси ме беше страх да не оплескам нещо. По този и доработките са по малко – леко изтъняване на рамата и главините отвътре на 1-ва, 3-та и 5-та колоос за по голям страничен разбег, обръщане на левия кривошип с наклона напред към цилиндъра, допълнителни токоснемателни пластини на 4-та колоос, подбради на шатуните, 2 въздушни тръби отдясно и отпред, ресори, прозорци и ръкохватки на кабината, куки на покрива и отзад на тендерите, парната тръба за камбаната, табели, стойки за машинистите и цялата ел инсталация. Сега предстои да извадя баданарката, ама нещо в тия жеги не ми идва музата. Ако моделчето е чакало 38 годинки да го сглобя, може да почака още малко да бъде овапцано.
:drinks:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия