Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout
НПМ за МТУ
TANO:
Нещо му отворихме работа на Прекото*, включително и аз, за което сори. Дано бързо възстанови движението.
Да си дойда на темата. Вече е под пара:
Бакелит или месинг, крилце или кълка, гроздова или сливова - как да отговори човек на такъв въпрос без да възникне спор? Мене ми се ще и от двете и то по много, ама нанайси!
*Много ще се зарадвам някой друг да разясни тая дума.
jopeto:
:hi: :hi: :hi: :hi: :good: :good: :good: :good: :good:
Krasi Tankista:
Моделите произведени в Швейцария не са болни от цинкова чума. Освен това мисля, че отливките не са от цинк. А ако моделът е болен от цинкова чума няма значение на колко години е и дали е боядисан или не, той пак ще умре. Резултатът, с който ни радваш е чудесен. Личи си майсторлъкът и отношението към детайла. :good:
TANO:
--- Цитат на: Krasi Tankista link=topic=4884.msg112866#msg112866 date=1538062987 ---Моделите произведени в Швейцария
--- Край на цитат ---
Абе тука нещо не се връзва. На кутиите и на двете машини пише
Stuttgarter str.59
7336 Uhingen
И като бръкнеш в Гуглемапса, намираш градче в Германия до Щутгарт, в което на посочения адрес има сграда с надпис в/у нея ВЕМО. Та последно ВЕМО швейцарци ли са, и това да им е някакъв филиал у немско? На упътването пише, че частите са от бял метал(квото и да значи това). Още като ги хванеш си личи, че не са чумави и всичко им е наред. Преди години ми бяха подарили един античен лилипутест електровоз, на който талигите му бяха метални, но пипнеш ли ги се ронеха като пясък. Иначе сглобяването на едно такова чудо е колкото пипкаво, толкова и удоволствие. И благодАрим за хвалбите! :hi:
mitko0888:
Немци са. https://de.wikipedia.org/wiki/BEMO_Modelleisenbahnen
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия