Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout

НПМ за МТУ

<< < (29/36) > >>

Ivo Nedkov:
ТANO, направил съм ти показно, как се качват снимки от сайта FLICKR.COM
http://www.railwaypassion.com/forums/index.php/topic,3966.msg118329/topicseen.html#msg118329
Надявам се информацията да е полезна.

Поздравления и за макета. Мисля, че се е получило много добре.
Станал е като по-малко братче на по-големия.

TANO:
„Снощи от скука сложих във всяка стая по едно шише водка и започнах да ходя от барче в барче.”

Аз пък по примера на тоя виц от няколко дена съм сложил във всяка стая по един макет и целодневно обикалям от жп клуб в жп клуб. И се замислям дали да не взема да си счукам още един макет и за спалнята. Пък и за кухнята. Така ще имам по голям избор от клубове. Щото 2 макета са ми малко. ;D

Както и да е – СЕЗОН III
Вариант – N
Подвариант – съвременен. Подвижен състав с дизелова тяга, съвременни вагони и автомобили, инсталация със светофори:

Снимките вече не се смъкват автоматично, но пък сега някой може да измрънка, че бавно се зарежда страницата. Това е щото съвсем умишлено ги качих в пълен размер. Ще изчакам малко да видя дали ще има недоволни и ако не - има още снимки. :hi:

mitko0888:
За снимките (за макета нямам думи  :hi: ) едно време се бяхме "разбрали" че хубавите неща е хубаво да са в хубав размер. На мен не ми пречи.
Страницата сега е около 160 МВ и си заслужава човек да я изчака. (според мен). А пък който иска ей така да я прелисти с телефона - сори.

Може би да разделяш снимките на няколко поста. На една страница има стандартно по 15 поста / отговора (стига с тези пости), всеки може да си ги намали на 5, въпреки че не знам някой дали го е правил. Но ако напишеш 4 - 5 (или 10) мнения, всяко с по 20 снимки, вече страницата ще надхвърли гигабайт и става трудно за четене.

pach:
Прекрасна работа!!!!
Това явно вече трябва да го наречем някак, подобно
на западните ни колеги. Например "класическа релсова
фигура - тип TАNO"!!! Все пак знам поне два макета,
изпълнени по тази схема...а предстои евентуално и още два
клуба да я реализират. В размер "Z" в клуб "барбекюто в кухнята"!
А за клуб "нас нещо не ни се спи, на късо - спалнята" може би ще е
в размер "О". Тъкмо имаш автопарка за едно добро начало!
 :lol: :lol: :lol: :drinks:
Много ми хареса вица и с барчетата, ама така ще го закъсаме
със снабдяването по празниците! :blush2:

На телефона се отвори за около 11-15 секунди първия път!
Снимките са прекрасни както казва Митко, особено като
имат такава красота за показване!!!

ПП. За следващите снимки изчакай да "обърнем страницата"!
Сега да коментираме в N , пък после другите "сезони"!

pach:
 :hi:
Пулта с плоските светодиоди вече е по "проследим"
за маршрут. На големия батко (пулт) кръглите светодиоди
някак се загубват и в общата  картина, маршрута изисква вглеждане за проследяването  му.Може би трябваше да са
 малко повече, стига да има място, но важното е че са плоски!
 :clapping:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия