Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout

НПМ за МТУ

<< < (28/36) > >>

toniemi:

--- Цитат на: pach link=topic=4884.msg118319#msg118319 date=1586688848 ---Макетчето е много хубаво, но няма как да го разгледам в едър план.
Като чукна на жълтата лента за по-големи снимки, те направо се свалят в компа ми.
Само аз ли имам този проблем?

То нямам нищо против да ги сваля за да ги разгледам, ама се учудих линка ли не е у ред или мойто ...тВ?

--- Край на цитат ---
И при мен е така....корона-вируса не прощава.... :lol: :lol: :lol:

TANO:
От един месец Снимка.бг нещо е счупена. Затова вчера взех, че се регистрирах във Фликъра. И сигурно бъркам нещо с начина на качване на линковете, нали съм новобранец там. Но това ще се оправи, ще му хвана цаката. Сега го пробвах това, което казвате - при мен в жълтата лента ме пита Open or Save. Ако избера Open снимката се отваря без да се сваля на компа. Както и да е, не е корона вирус, сигурно аз съм омотал нещо. Ще го излекувам с времето. :hi:

pach:
Аз пак да попитам - ти антивирусна защита  не ползваш ли? :lol: :lol: :friends: :girl_dance: :girl_hospital: :girl_hide: :air_kiss:
Щото picbg си работи въпреки, че от година се продава...

dred77:

--- Цитат на: TANO link=topic=4884.msg118322#msg118322 date=1586691590 ---От един месец Снимка.бг нещо е счупена. Затова вчера взех, че се регистрирах във Фликъра. И сигурно бъркам нещо с начина на качване на линковете, нали съм новобранец там. Но това ще се оправи, ще му хвана цаката. Сега го пробвах това, което казвате - при мен в жълтата лента ме пита Open or Save. Ако избера Open снимката се отваря без да се сваля на компа. Както и да е, не е корона вирус, сигурно аз съм омотал нещо. Ще го излекувам с времето. :hi:

--- Край на цитат ---
Аз също от 10-ина дни  се опитвах да кача снимки в Снимка.бг, ама нестава. Ако имаш Gmail акуант, пробвай Google Снимки, доста удобно е направено. :drinks:

mitko0888:

--- Цитат на: TANO link=topic=4884.msg118322#msg118322 date=1586691590 ---От един месец Снимка.бг нещо е счупена. Затова вчера взех, че се регистрирах във Фликъра. И сигурно бъркам нещо с начина на качване на линковете, нали съм новобранец там. Но това ще се оправи, ще му хвана цаката. Сега го пробвах това, което казвате - при мен в жълтата лента ме пита Open or Save. Ако избера Open снимката се отваря без да се сваля на компа. Както и да е, не е корона вирус, сигурно аз съм омотал нещо. Ще го излекувам с времето. :hi:

--- Край на цитат ---

Не знам как се слагат линкове към снимките от фликъра "правилно". виждам само че този линк пита дали да се свали или да се отвори (а с хрома направи се сваля без да пита). А пък отварянето е с деф. програмата на уиндоуса, не с браузъра:

а този се отваря директно в нов прозорец без да ме пита нищо:

Като се цъкне на "цитат" на моята творба се вижда каква е разликата - липсва едно _d на края на линка, прди .jpg. Ако се вземе линка от download на снимката, там това _d си го има. Ако се вземе линка от ВВ кода в share, там пише още сто глурости които фликр иска. Гледам че в други линкове във форума това _d го няма, не знам те как са взети най-лесно.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия