Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout

НПМ за МТУ

<< < (10/36) > >>

TANO:
Хайде и в теснолинейният вариант да пусна клипче. Нищо, че няма кой знае какъв зрителски интерес.
https://www.youtube.com/watch?v=YXNUM3-SQbo&t=48s

Та засега това е . Премината е по лесната и безотговорна част – железопътният моделизъм. Имам си гара в 3 варианта, с колкото се може повече структурни елементи присъщи на една истинска гара. Особено като се вземат предвид неизбежните компромиси с това изпълнение във формат 3 в 1. Предстои по трудната и важна част – пейзажния моделизъм, в 2 стъпки. Релеф и озеленяване. Между тях съм предвидил обличане на челните стени на модулите с мебелно фолио, като кутията на автоматиката. Само че, кой знае кога ще му дойде времето. Още не съм решил да го продължавам ли, или да се разнообразя с нещо друго. Щото нещо последните 3 месеца само с това макетче се занимавам. За сега ще го разглобя, пък ще видя кога ще ми дойде музата.
 Аре наздраве! :drinks:

София 70:
Не го разглобявай!

Mixy:
Макетът е замислен и проектиран като разглобяем - няма да го бастисва ;)

TANO:

--- Цитат на: София 70 link=topic=4884.msg106106#msg106106 date=1484299211 ---Не го разглобявай!

--- Край на цитат ---

Е, няма как! С два постоянни макета в къщи става малко тесничко. То пак добре, че и сега ме изтърпяха цели 2 месеца, откакто го пуснах. Занапред ще го сглобявам за по кратко. Ще бъде ОтВремеНаВремеИзваждаемМакет за МТУ :)

mitko0888:
Да не си намислил да почваш трети?

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия