Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout
НПМ за МТУ
bazitov:
След поставянето на релеф и озеленяване, прибирането няма ли да стане двойно по-сложна задача?
TANO:
След озеленяването двойно по сложна задача ще е бърсането от прах(и да не забравям да го поливам лятно време с мастичка). За прибирането не бих казал - просто ще трябва да внимавам малко повече.
Друг е въпроса какъв да е точно релефа - нямам ясна представа къде да има баири, скали и тям подобни. Не ме бива по тая част. Нямам художествена фантазия. И СКАРМА май не може да прибавя такива елементи, за да го видя поне грубо как би изглеждал. Пък и площта на макетчето е толкова малка, че няма място за кой знае какви природни изпълнения. Криво-ляво ще стане като големия макет и толкова. А лично мен това, което ме вълнува в един макет, вече съм го направил. Художествената украса ми е като допълнение. Тепърва ще я мисля.
Mixy:
--- Цитат на: TANO link=topic=4884.msg106142#msg106142 date=1484324806 ---СКАРМА май не може да прибавя такива елементи, за да го видя поне грубо как би изглеждал.
--- Край на цитат ---
Може. И наистина изглежда грубо, но за без пари толкоз :)
Как се създават хълмове и долини в SCARM
CaLLlo:
лека заигравка с трамвайния транспорт във Фотошоп
TANO:
Айде, бе, нали щяхме да отбелязваме празниците! Е, аз по случай 8 март, и най вече в чест на булката се сдобих с това:
:dance1:
Когато го сглобя трябва да стане нещо такова:
Да видим само ще може ли да върви по това макетче, или ще се наложи да си го завирам някъде. Иначе Честит Празник! :drinks:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия