Магазини / Поръчки / Оказион | Shops / Orders / Bargains > Зона на търговеца | Retailer's zone

PayPal

<< < (6/13) > >>

widowmaker:
Ето го нагледно в картинки:

Остава проблемът когато трябва да пратите пари на търговец (а не да платите сума по издадена фактура/инвойс),
тогава тази опция я няма, но пък можете да заредите сумата в пейпал баланса си, трансферирайки я от картата,
която е линкната към акаунта ви (в нужната ви валута по фиксинга за деня на БНБ). След това спокойно можете да
пратите парите, без да ви цакат с дървени курсове ония кретени от пейпал.

Best Ripper:
След плащане с виртуалната карта след 3 дни излизат за доплащане още някакви дребни суми /пропорционално на парите по плащане/. Това идва от факта, че банката обръща парите за плащане в фиксинга на БНБ за деня, а после иска разликата между него и своя курс продава за деня, така ли се получава? Примерно основният курс на еврото е 1,95583 лв., а ДСК продава еврото на 1,96 за деня - и си иска разликата с малко закъснение. От това ли идва? От друга страна обаче като си смятам похарчените левове по плащането, курсът не е 1,95583, а си е 1,96 и после още дреболии искат... Два пъти съм се обаждал в банката и не можаха да ми отговорят на какво се дължи тая шашма.

mgirginov:
ПейПал въведоха при плащане такса и за купувача, макар и минимална

Best Ripper:

--- Цитат на: mgirginov link=topic=4913.msg105556#msg105556 date=1480934053 ---ПейПал въведоха при плащане такса и за купувача, макар и минимална

--- Край на цитат ---
Това откога? Щото моето с виартуалната карта е откак я имам... повече от 3 г.

widowmaker:

--- Цитат на: Best Ripper link=topic=4913.msg105553#msg105553 date=1480930854 ---...а ДСК...

--- Край на цитат ---
Смени банката, аз ползвам дебитна Виза електрон на ЦКБ и не съм имал никакви
проблеми с плащането навсякъде по света, докато със служебната кредитна на
Уникредит (Булбанк) преди около година не можех да платя нищичко в Русия.
Единствено кола не мога да наема с нея, за там винаги се е искало кредитна карта.
В пейпал няма никакви такси (и никога не е имало) за купувача, всичко се поема
от търговеца.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия