Магазини / Поръчки / Оказион | Shops / Orders / Bargains > Зона на търговеца | Retailer's zone

PayPal

<< < (10/13) > >>

mitko0888:
Аз не можах да разбера какъв е проблема - имам сметка в евро, в бг банка. Имам си и карта към тази сметка, плюс виртуална карта. Продавачът е обявил цена в евро. Кой с какво ще ме цака новогодишно? (не ползвам пей пал, затова може да ми е тъп въпроса).

mgirginov:
Плащането директно с кредитна карта не е засегнато от дискутирания проблем

widowmaker:

--- Цитат на: mgirginov link=topic=4913.msg105852#msg105852 date=1482756319 ---Още преди началото на темата не работеше

--- Край на цитат ---

Работеше, щото миналата седмица плащах, сега обаче не работи:

Things don't appear to be working at the moment. Please try again later.

Ако продължат в тоя дух, закривам си акаунта и си решавам проблема.

mite:

--- Цитат на: mgirginov link=topic=4913.msg105855#msg105855 date=1482757988 ---Плащането директно с кредитна карта не е засегнато от дискутирания проблем

--- Край на цитат ---

как не е.. кредитната карта те дере от тяхна страна. тоест банката издател... ПП е просто процесора на картата, за това техния курс не се ползва (никакви пари не минават през пп)

mgirginov:
Директното плащане с кредитна или дебитна карта се извършва във валутата на картата, т.е. ако картата ти е в евро, плащаш евра и не те цакат с обменни курсове. Но захранването на картата трябва да е в евро! Ползването на пейпал довежда до двойно конвертиране на валутата - веднъж от пейпал и втори път от банката картодържач.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия