Магазини / Поръчки / Оказион | Shops / Orders / Bargains > Зона на търговеца | Retailer's zone
PayPal
pavlinbg:
Здравейте ! :hi: Преди няколко дни се наложи да използвам PayPal. При потвърждаване на превода, системата ми даде възможност за конвертиране по курса на банката издател на картата. Другата опция беше техния курс /нещо от рода 1 лв. = 0,45хххх евро/. Избрах естествено курса на банката издател. Преди това направих настройките, които zazo e посочил по-горе. Всичко беше ОК! Успях да забележа, че разликата в крайната цена беше около 20-25 лв. между двата курса.
Best Ripper:
Най-вероятно положението е както го каза emilchaushev: Ако работиш през станционарен компютър - имаш избор на курс, ако караш през мобилно устройство - телефон, таблет - тогава си само по дървения курс...
emilchaushev:
Айде пак си сменят условията от 27.04.2017...
Като гледам само промените колко са и ми се отщява да ги чета.
https://www.paypal.com/BG/webapps/mpp/ua/upcoming-policies-full?locale.x=en_BG
Освен че качват таксата за преводи от 1,8 на 2 % кой знае колко капани са наслагали още
Mixy:
Повечето неща разширяват обхвата на вече действащите клаузи, но след половин час четене и аз се отказах...
bazitov:
Не свързано с новите условия за ползване, а с двата курса.
Същото важи и ако се плаща на POS терминал в Швейцария например, много удобно ти пише на български, дали да платиш в CHF или във
валутата на сметката, като при избор да се плати в CHF се използва курсът на банката, който отново е по-добър от предлагания от колкото цената сметната в BGN от тях.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия