Магазини / Поръчки / Оказион | Shops / Orders / Bargains > Зона на търговеца | Retailer's zone

PayPal

<< < (12/13) > >>

l-donovan:
Здравейте!Имам нужда от съвет!На 12.01.2019 закупих три габс вагона на Роко 76856 (на промоция)от въпросният сайт:
https://dcctrainautomation.co.uk
Доста време се забави с отговора си на мейла този търговец.Едва на 18.01.2019 ми писа,че има два налични от трите платени с Пейпал още на 12.01.2019 и е поръчал третият специално заради мен.Едва на 30ти ги изпрати.
Днес пристигна въпросната пратка като в кашона имаше само двата вагона,но пусната фактура за три броя.На всичкото от горе вагоните са втора употреба със леки драскотини,което зверски вече ме издразни.Мисля,че е мошеник,защото ако ще ги праща по отделно,защо първите два ги изпрати на 30ти след като са платени още на 12ти.Моля за съвет!Благодаря предварително....п.с чудя се дали да отворя тема в Пейпал преди да е минал един месец?

pach:
Непременно отвори, иначе защо ти е да плащаш през Пейпал.
Я ти прати третия, я не. Ти за нови ли си ги купил? Виж си още веднъж описанието им, може ти да се бъркаш! Но пък третия
сякаш го е купил през ибея ( то и първите два може би са от там)...
Друг път пазарувал ли си от този?

Adrian:

Отвори диспут в PayPal - като причина посочи , че не си получил това за което си платил - и като бройка , и като качество ; изискай парите си обратно . И не забравяй ,че евтиното ВИНАГИ излиза по-скъпо !!

l-donovan:
Благодаря ви много!До сега не съм купувал от този магазин и със сигурност втори път няма да купя.Вагоните са хубави,но ме подразни това че използва снимки на нови,а наистина никъде не е отбелязал какво им е състоянието (в деиствителност са като нови с леки следи от употреба).Сега се чудя с колко време разполагам преди да отворя диспут..т.е преди ”евентуално” да получа и третият вагон?...да изчакам ли още малко или като мине един месец и горя с парите?
Благодаря ви още веднъж предварително!

Adrian:

Можеш да отвориш диспут до 45-т ден от момента на бидването, после гориш ; принципно около 40-а ден пускаш , след което ПейПал дава 2 седмици на кореспонденция м/у двама ви за да се разберете ; ако не се договорите - ти се връщат парите ( купувачът е с предимство) . Те му искат цялата история по сделката , както и пощенските осигуровки . той трябва да докаже , че е изпратил 3 вагона ; и че описанието , което е дал , отговаря на реалното състояние .

Имах подобен случай с парен лок , който ми бе продаден уж в състояние 1 ( ваден , пробван и на витрина ) , а се оказа ,че се беше разпаднал , липсваха прикачни и пр ; след като започнахме преговори чрез диспут му показах снимките и му казах ,че не само ще си взема парите , но и ще му дам тотално негативен вот - което го изплаши много и той предложи да ми възстанови 50 % от парите ; съгласих се и си ги получих в акаунта ; на Пал-а казах , че всичко е ок

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия