Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby

'За/Против' военизирането на железниците (без обиди)

<< < (8/9) > >>

jopeto:

--- Цитат на: Best Ripper link=topic=4931.msg106226#msg106226 date=1484655185 ---jopeto, благодаря за предложението, но не съм чак толкова влюбен в безсмислени каузи като работа/участие в БДЖ...

--- Край на цитат ---

Еми защо, коментирате, тогава нещо дето, нито може да го промените, нито имате нещо общо с него, нито зависи, нещо пък от вас по въпроса !? Накрая искате да слагате и фуражки на и без това, малкото останали машинисти.   БДЖ-то е икономически труп на държавни системи, който го ядът от вътре, като бели червеи, тези които го управляват,заедно с децата им вече 70 години. В случая, тука се явявате, като кварталните оплаквачки на погребение му! Какъв ,хубав беше ! Колко, добър беше ! Ама ,взе че умре!  Внезапно какъв ужас !!! Кой сега е виновен ?  Ако, на някой това до сега не му е ясно, то той кръгъл [*цензурирано*] ! :fool: :fool: :fool:  Естествено, че е безмислена кауза !За това си гледайте сергиите и железариите и оставе БДЖ-то да почива в мир !!! Полека- лека, всичко към Стомана Перник! Светът е широк и спасение дебне от всякъде! 

Best Ripper:
jopeto, нещо все грешно ме разбираш и ме причисляваш некъдето трябва. Аз лично съм отписал БДЖ. Хич не ми е приятно, ама кво да направя с тия държавни "видни" мекокиткести управници. Иозбщо не вярвам, че и Господ да слезе от небето нещо ще успее да направи.. Освен и той да се оака във вонята, смрадта и кашата на БДЖ и нашата т.нар. "държава"... Капиш? Или само пиш?

Rado:
Чета вече трета страница спорове (за мен напълно безсмислени) около някаква хипотетична военизация/девоенизация, а се чудя как никой не забеляза това твърдение още в първия пост по темата:

--- Цитат на: Adrian link=topic=4931.msg106166#msg106166 date=1484466325 ---...
Под негово ръководство се удвои голяма част от Подбалканската
...

--- Край на цитат ---

Best Ripper:

--- Цитат на: Rado link=topic=4931.msg106231#msg106231 date=1484683595 ---Чета вече трета страница спорове (за мен напълно безсмислени) около някаква хипотетична военизация/девоенизация, а се чудя как никой не забеляза това твърдение още в първия пост по темата:

--- Край на цитат ---
Затраяхме си, защото от скромност забрави Задбалканската и Междубалканската линии...  :spiteful:

Adrian:
Бил съм дете бре.Смътно си спомням 11- та жп секция ли се водеше... Карнобат  ходехме често.Подбалкана електрифицираха .Правиха гарови участъци.Имаше трансп. войски...споменал съ го като увод как железницата се развиваше със свои сили и кадти.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия