Главен форум | Main forum > Железопътен моделизъм | Railway modelling
За качеството на PIKO и другите производители
МАШИНИСТ:
Колега Best Ripper - в 1 клип забелязах , че кошовете / корубите / на локомотивите на МЕРКЛИН са отливка от бял метал , вероятно сплав - ЦАМ.
Правилно ли съм видял.
За другите не зная как е , но май още ползват синтетика.
Best Ripper:
Водят се някаква цинкова сплав - Die Cast Zink. Ама не съм ровил да гледам точно каква е.
Метални модели имат и Трикс /покрай Мерклин/, някои стари на Лилипут, Хаг също имат метални. Лилипутските обаче не струват - след време почват да се разпадат от стареене, явно нещо не са уцелили състава или технологията на метала. Роко също имат частично метални коруби на локомотиви. Поне такива съм виждал. Но основният материал за корубите си остава полистирола.
МАШИНИСТ:
Значи ЦАМ - Цинк - Алуминий - Мед. Перфектна отливка с леене под налягане.В зависимост от % цинк и мед се определя и теглото.По този начин намаляват баластната тежест,за освобождаване на място за декодер и други допълнителни елементи и части.Както и увеличаване на сцепната маса,с цел евентуално да тегли и без гумени бандажни пръстени.Няма колооси с улеи за пръстени и пръстени-по-ниска себестойност.А и ако са подобрили сплавта за производство на колоси сцеплението ще е още по-добро.
ЦАМ се разпада при по-високо съдържание на цинк.Той старае и поради шуплестата отливка се и чупи лесно.
Всички стари модели на колички МАЧБОКС , а и не само,са от ЦАМ.Е,английски е и доста добър материал.
Иначе полистирола си остава най-евтиния и лесен за обработка материал.Ниска себестойност.Но както гледам,скоро масово , ще започнат и на 3Д принтери да правят много детайли.
Идеалният лок за нас моделистите , трябва да е целометалически,с изключение на стъклата и на всяка талига - мотор с по-голяма мощност.Но колко ли ще струва подобен модел?За това пък него ще си го търкалят и правнуците.И производството загива поради липса на счупени и износени локомотиви.
Може би в по-едрите мащаби има повече метал.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия