Електроника и Електротехника | Electronics and Electrical Engineering > Цифрово / дигитално управление | Digital Command Control
Помощ за декодери
totomoto:
Не бях в София няколко дена, за това не съм се занимавал с измервания. Какво според вас ще е добре да измеря?
svetljjjo:
Аз съм правил доста замервания но всичките си 70 локомотивчета и резултатите по някога са доста стряскащи ;D
Аз основно ток на консумация меря понеже покрай самоделните декодерчета това ме интересуваше .
Стабилизиран без никакви пулсации източник на регулируемо напрежение от 1,2в до 20в и стрелкови ампермер защото цифровите много скачат със стрелковия по лесно се вижда визуално как се променя консумацията при движение .
Ето резултатите .
1 всички моторчета имат праг на задействане . Момента при който от 1,2в бавно започвам да покачвам напрежението
тока също започва да се качва но мотора не се върти при някой локове тоя ток стига до 400мА
Напрежението също е доста различно при различните марки че дори и при една и съща марка от един модел
Имам локове които тръгват и на 2в и други които завъртат чак на 7в .
Друг интересен момент е максималния ток на консумация . Имам предвид при подадени 12в примерно мотора да забие механично.
Това се случва при локове с достатъчно тежест и колоси с гумени бандажи и закачени доволно много вагони трасето ми има
1% наклон и при достигането му тези без бандажа почват да буксуват но някой с гумен бандаж и достатъчно тежест просто спират и ампермера отчита примерно 800мА на други прехвърля 1А а на БР55 на пико е само 350мА .
И основното което мен ме интересуваше е консумацията при сам локомотив без вагони .
В повечето случай тя варира от 350мА до към 450мА но имам ирекордьори
за ниска консумация примерно споменатия БР55 на пико варира от 100мА до 150мА
и един парен роко 80028 е със същите параметри
И рекордьорите ми за максимален ток са
един доста стар RSO сръбски SNC 70000 с консумация от 600 до 800 мА в зависимост от напрежението
Абсолютен рекордьор ми е един с неизвестна марка чете се само "меда им австрия " номера на локомотива 807 и надписи по вратите "THE Milwaukee RAD" моторчето е доста инересно отворен без кожух магнит от долната страна и две метални пластини
във формата на сърб като една част ротора е закрепен да бронзови втулки към пласмасата на шасито на лока
четките с техните пластини също са отделно пак закрепени към шасито . Та консумацията му почва от 800мА и стига до не знам къде понеже амрпермера ми е до 1А а тоя лок се опитва да му изкриви стрелката :lol:
dred77:
Off-Topic:Имам локове които тръгват и на 2в и други които завъртат чак на 7V Off-Topic:един доста стар RSO сръбски SNC 70000 с консумация от 600 до 800 mA в зависимост от напрежениетоЧовек ,какви са тези големи ампери и стартови волтове? Тези седем волта старт , данеби да се дължат на зацапан колектор или четки? Някак си странно ми се струва , "тоз матор" да тръгва на около 50% от номиналното му напрежение . А тези ампери , ако те чуят от НЕК , може да ти сложат електромер :) . На мен най- тежките ми локове на празен ход /само под напрежение , без вагони/ не надвишават 250mA при 15V , мерено , като ги пускам с :http://www.elimex.bg/product/96196/zahranvasht-blok-hy3005d.html . Е69 дърпа 80mA , BR106 130mA , Trix re485 200mA/на този лок. и корубата му е от метал/ и триосните около 250mA. Направо се чудя как , и с какви mosfet транзистори са ти декодерите , че да издържат този товар /обикновенно за HO 1A и мах. пик 2A/ , без да прицъркат на умрело :) . Смазани ли са добре зъбните колелета ?
svetljjjo:
да смазани са както трябва да не кажа че май и повече от колкото трябва понеже имам в изобилие масло за което не плащам ;D
Повечето са си в нормите между 350 и 450 мА при 12в изправено стабилизирано филтрирано захранването ми е лабораторно
на волкрафт
Релсите са чисти не е проблема в токоподаването . Новото производство имам на механо и на роко са даже и с по малка консумация
На лима дизели електровози са между 350 и 450 мА но са от старата генерация но имам и един ново производство и той си е пак така въпреки че мотора вече му е друг не е кръглия черен с двата винта .
Тоя доста стар RSO сръбски SNC 70000 с консумация от 600 до 800 мА но мтора му е огромен като на стар руски дек и самия лок е огромен .
А това дето не знам кво е или е роко или клейнбах за други австрийски производители не се сещам
то тръгва на 4в но консумацията му почва 650мА и до 12в вече минава 1А и аз не знам на кво се дължи
мотора му е супар страннен иначе колектора се вижда и съм го чистил и му презапоих даже намотките към колектора
рекох да не са се окислили ама консумацията си му остана такава иначе хода му е добър равномерен няма некви проблеми
като изключим факта че иска да ми счупи ампермерчето ;D
dred77:
Off-Topic:Релсите са чисти не е проблема в токоподаванетоТо това е ясно , щом харчи ток значи има от къде да го вземе :) , въпросът е големия въртящ момент /тока е голям/. Ако не е тайна , какви тези "самоделни декодери " , които спомена и с какъв номинал са? Може просто локовете да са по-тежки . С lima не съм си имал вземане даване , при мен старите /от 90s'/ харчат по-малко от новите.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия