Главен форум | Main forum > Железопътен моделизъм | Railway modelling
Въпрос за PIKO BR 950036-4
totomoto:
Ок, днес ще го снимам.
vankata86:
Здравей,не те бърка дали има ,ако няма си слагаш, аз така правя bg&flag
pavlinbg:
В крайна сметка успях да отворя локомотива! :) Осъзнах, че парните локомотиви са си цяла наука. Досега се бях сблъсквал само с дизелаци и електровози. Трябва да се отбележи, че за да се постави декодер, съществува възможност да се премахне само тендерът и кабината. Първо се изважда тендерът, който е закрепен към рамата посредством голям пластмасов щифт, като се издърпва нагоре. Под него е куплунгът за декодера, както и метална тежест, в която е поставена лампа за светлините. Кабината е закрепена за рамата на локомотива, посредством малки пластмасови щифтове, на клик. За да се премахне трябва да се притиснат странично и да се извадят нагоре, като се внимава да не се счупят щифтовете ( аз счупих един :( , но успях да го залепя). Има възможност и за премахване на цялата коруба, но това е по-сложно - първо се премахват задните колела, с помощта на отвертка се развива винт, след това корпусът внимателно се надига нагоре и напред. Това обаче не е нужно за поставяне на декодер. Ето и няколко снимки
totomoto:
Възможно ли е моя да не е със същата конструкция? В упътването ми има специално показано какво се прави за поставяне на декодер и няма нищо показано за сваляне на кабината. Не че е голям проблем, но ттрудния начин е наистина труден. Поздравления!
pavlinbg:
За поставяне на декодер дори е достатъчно само премахването на тендера. След закрепването му за куплунга, самият декодер се напъхва в котела. Все пак е хубаво и кабината да се свали, защото така може да се постави тиксо, за да се фиксират проводниците на декодера, за да не стърчат в кабината и да се виждат през стъклата.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия