Главен форум | Main forum > Железопътен моделизъм | Railway modelling
Новости от PIKO
Vlado:
Моите уважения, но фирмата КЖМБ, както я наричаш, участва във всеки един етап от направата на модела, изпращаше снимки, схеми, чертежи, РАЛ-ове и изобщо всичко, което е необходимо и без което нямаше да е възможно изобщо появяването на серия 42-ра, така че да бъде определена просто като прекупвач е не само невярно, но и обидно.
Основната цел на КЖМБ е да има повече бг модели и това ни е водело и в случая. Но всичко си има цена. Безплатен обяд няма. Но всеки сам си решава. На сила хубост не става. После се чудете защо няма българско.
Величко:
Моите дълбоки извинения на засегнатите! А би ли споделил . като участник в процеса, каква е идеята за появата на въпросния модел на 42-ра серия? Каква ви подбуди да организирате всичко?
п.п. всъщност в момента на публикацията и , ти си ми отговорил. Благодаря, аз ще по постя!
KRAKOMOBILA:
Пиша за последно по този въпрос.
Лично за мен - един железопътен моделист трябва да и заинтересован и от история на железниците - нещата вървят ръка за ръка. 42 081 е последната машина от тази серия в движение в Българските железници. С нея приключи експлоатацията на серията - като беше опожарена на гара Шумен през 2012та година. Така от 90 броя локомотиви серия 42 - останахме с нула. Мисля, че това е емблематичен локомотив за серията - макари, че има разлики от оригинала.
Техимейдж както знаете разработваше модел на серия 230 - първо в мащаб 1/48, а след това и в 1/87.
След като обявиха, че модела в Н0 е на финалната права през 2019 - в края на същата година се свързах с един много добър мой приятел и колега - Мартин Шарман, диспечер в района на град Прага в Чешките железници. Въпросният човек се познава с един от собствениците на фирмата Техимейдж. Мартин се свърза с него и се обсъди идеята за производство на БДЖ 42 081 (декември 2019). В крайна сметка чехите бяха заинтересовани от идеята и получих положителен отговор. Моето решение беше, да не поемам еднолично работата по такъв мащабен проект, защото нямам нито опита, нито времето за това.
По този повод обсъдих идеята с КЖМБ и прехвърлихме комуникацията към тях. След това активната работа беше извършена от клуба, а фотозаснемането от мен. Може да ви изглежда лесно, но се свърши доста работа и се постави началото на едно ползотворно сътрудничество.
Ако този проект е успешен в последствие е възможно да има още български проекти от това сътрудничество.
А за прекупвачеството - твърдението е не смешно, а тъжно - ако сте запознати с историята на Техимейдж ще разберете защо КЖМБ предлага модела.
Тъжно ми е отношението на българските моделисти към подобни проекти..
Krasi Tankista:
--- Цитат на: Vlado link=topic=5.msg120491#msg120491 date=1609514161 --- После се чудете защо няма българско.
--- Край на цитат ---
Българско няма защото сериозните клиенти за българско в България са около 15 в Н0, 2 - 3 в ТТ и никой в N. Разработката на един български модел от нулата струва голяма торба с пари и не може да се изплати от тези 15 човека. Добре, че има и други луди като мен, че да има и разработено в България българско.
От българско в България не се печели и общо взето всичко е само на гол ентусиазъм. Е ако имаше 100 - тина любители на българското, щеше да е друго...... ама няма! А то няма не само привърженици, няма и литература, няма дори и свестен музей, пък вие искате да има модели. То щях да продължа, че няма и БДЖ ама то май ще възкръсне от пепелта.....
:)
Vlado:
Това беше вярно преди малко повече от десет години, когато нямаше форум и не се познавахме. Сега е различно и примери като тези за Стефан Деянов с неговите месингови модели и на Railtune, които могат да се похвалят със сигурно двадесет различни бг модели, за всички които се намериха и се намират клиенти (моделисти) е показателен.
Благодарение на тази отвореност хора като Димитър Деянов, Стефан Деянов и Стефан Стоичков и др., виждайки, че имат последователи, все повече помагат и споделят знанията си в полза на моделизма.Само за пример ще дам пак Стефан Деянов, който преди да започне да прави бг модели за бг моделисти имаше направени общо около 100 модела и само един от тях за нашенец (но и той чужденец живеещ в БГ). От близо пет години работи само за бг пазара и вече има изработени три серии бг подвижен състав, на път е и четвърти.
Овапцахме темата - спирам да пиша...
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия