Електроника и Електротехника | Electronics and Electrical Engineering > Цифрово / дигитално управление | Digital Command Control
съвет за един неизвестен декодер
svetljjjo:
Еми колко да е по евтино ако това дето си постнал за 12 долара е читаво значи и ардуино излиза толкова 12лв по конкретно
ти стъпва целия декодер с всичко .
Иначе за отчитане на присъствие аз си играх с това
фото резистор много малко влиза перфектно между траверсите и се скрива лесно едно ардоино нано примерно за 7лв може да реагира на 6 отделни
Ардуино управлява стрелки и такива с бобини и с серво даже за сервото е разработено ужасно много понеже те с това си управляват роботчетата да завиват извадили са 255 позиций ако се интересуваш ще ти дам линкове
на готови неща
Аз от месеци на ред си блъскам главата с друг проблем как да накарам централата да разбере не просто че даден участък е зает
а точно кой го заема в момента . И все още не мога да го измисля а и в мрежата никой не си е блъскал главата с това .
Което е странно на никой ли не му трябва да знае точно кой декодер точно къде се намира на трасето.
Има две възможности ама за жп моделисти са не приложими понеже са много обемисти
Едното е с баркод четец и другата е с тея RFI чипове и карти ама са ужасно обемисти .
И за сега нищо не ми идва на акъл което ме спира да си започна сериозно цифровизацията.
Заводските декодери могат ли да пращат съобщения до централата има ли такива изобщо съществува ли такава практика
и как е осъществена връзката евентуално ако има
Защото на мен ми се въртят разни налудничави идей от месеци наред понеже цифровизирах 4 локчета и кво нищо пак същото като и с трафа и изолираните участъци повече от 3 композиций не ми се отдава да карам по един и същ овал даже и с 3 трудно ми се отдава докато реагирам да пусна единия от гарата другия вече почти се е ударил в тоя който чака преди гарата да влезе в нея . Даже преди с аналоговото по бързо се реагираше сега с цифровото отнема повече време.
Та ми се въртят едни идейки централата да стане умна аз да си карам една композицийка като ми е кеф а централата да кара няколко автоматично . Обаче това може да стане само ако централата знае точно кой декодер точно къде се намира на трасето в всеки един момент.
Никаква идея обаче не ме е осенила още по тоя въпрос :lol:
pach:
--- Цитат на: svetljjjo link=topic=5011.msg108960#msg108960 date=1506287733 ---...
Аз от месеци на ред си блъскам главата с друг проблем как да накарам централата да разбере не просто че даден участък е зает
а точно кой го заема в момента . И все още не мога да го измисля а и в мрежата никой не си е блъскал главата с това .
Което е странно на никой ли не му трябва да знае точно кой декодер точно къде се намира на трасето.
...
--- Край на цитат ---
Спри да си блъскаш главата, ами вземи и прочети малко в страни от ардуиното!!!
Отдавна този въпрос е решен. В DCC системите има две малки електронни блокчета.
Едните обикновенно са комбинирани по 8 и показват кога и кои от осемте участъка са заети, при това не само от локомотиви (активни) но и от вагони (пасивни). Ако вагоните не са осветени пътнически, а товарни, обикновенно се слагат едни резистори на колоосите им които спомагат отчитането на присъствието им върху съответния контролиран участък.
Други електронни блокчета (DCC) прочитат адреса на декодера който преминава през контролирания от тях участък и го индицират на локално цифрово табло. За нашите цели това е напълно достатъчно, но ако искаш развитие - въпрос на реализация е това да се изпращат прочетените адреси обратно към централата.
Старите декодери (на 20 + години) се водят "еднопосочни".
Всички съвременни декодери са си двупосочни, тоест четат и изпращат обратна информация по DCC-шината.
Впрочем напоследък това се ползва и за плавно спиране и потегляне на локомотив с разчетен по адрес декодер (по-скъпите
и нови т.н . спирачни генератори) когато той навлезе в участък контролиран от светофор, което свети червено/ зелено.
При червена светлина спира само този който е в момента на участъка, а другите декодери продължават да се движат безпроблемно.
Основен недостатък на фотоелемента който си показал е,
че може да се задейства грешно, а и подвижния състав
често трябва да е облепен със светлоотразителни елементи.
Та така...
svetljjjo:
дай някакви линкове къде го има описано това с разчитането на адресите на декодера
аз не можах да намеря нищо по темата . И за пращане на данни от декодера към централата също ще ми е любопитно
pach:
По технология RAILCOM:
http://usuaris.tinet.cat/fmco/home_en.htm
е едно добро начало.
Ако решиш да четеш от декодера, не е лошо да е по-ново
производство, или в краен случай някои от изброените в страницата на Пако'с.
И не забравяй да промениш СV29 в единица ( съответния бит).
Някой декодери го правят чрез СV28. Иначе декодера няма да праща данните. По-новите освен адреса им, скоростта и натоварването (BMF) вече изпращат и данни за температура и т.н.
Въобще пак опира до четене - този път и ръководството за съответния декодер.
;D :yes:
svetljjjo:
Аз никъде не можах да видя в сайта на Paco's как се чете адрес на декодер в движение
изобщо как декодер праща някаква информация към централата докато лока си циркулира по трасето .
Има такова нещо само когато е в режим програмиране и датчици за заетост най различни .
Дай някакъв по конкретен линк ако знаеш аз не можах да намеря
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия